Overwatch: Sombra s-a lăsat aşteptată până la BlizzCon 2016

Indiferent ce s-ar spune despre Overwatch, FPS-ul multiplayer realizat de Blizzard este un fenomen în continuă creştere. Comunitatea de jucători este în plină expansiune, iar conţinutul devine din ce în ce mai diversificat. Cool – şi asta dacă mă gândesc numai la recentul eveniment dedicat sărbătorii Halloween.

Însă un ARG (Alternate Reality Game) mult prea complex şi lent încât să-mi captiveze pe deplin atenţia s-a desfăşurat în paralel. Subiectul? Sombra, căreia îmi place să-i ataşez alintul „the Bomba.” În caz că aţi fost plecaţi câteva luni pe Marte alături de Elon Musk sau aţi renunţat la internet timp de 7 ani în Tibet, Sombra este „anti-eroina” cu care am fost necăjiţi multă vreme, dar confirmată abia acum, cu ocazia BlizzCon 2016. Bineînţeles că nu îi lipseşte un extraordinar scurtmetraj de animaţie, în dulcele stil Blizz. Doamnelor şi domnilor, Infiltration.

 

Sombra este un personaj ofensiv – un hacker/infiltrator capabil de subterfugii şi atacuri direcţionate împotriva unuia sau mai multor oponenţi. Înarmată cu un pistol-mitralieră şi abilităţi precum Hack (dezafectează temporar ţintele), Thermoptic Camo, Translocator şi EMP (Hack electromagnetic cu rază largă de acţiune), această se alătură unei distribuţii impresionante de figuri feminine ieşite din comun.

Sombra este deja disponibilă sub formă demo pentru participanţii la BlizzCon 2016 şi începând cu săptămâna viitoare pe PTR.

Adaugă un comentariu