Alege-ţi planeta! (în limita stocului disponibil)

Deşi n-am mai apucat să butonez cum se cuvine de câteva luni un joc, mai am prostul obicei de a trage cu ochiul la reduceri.

Aşa se face, că, într-o razie pe agregatorul de oferte CheapShark, văd în top 5-ul reducerilor de pe GoG.com nu mai puţin de patru planete scoase la produs.

În altă ordine de idei, aveţi de ales între Lovely, Infested, Lifeless şi Freedom… Planet, desigur. Asta dacă nu cumva vă satisface pe deplin şi amărâtul de geoid de pe care butonăm zilnic.

Cum sunt jocurile, ziceţi? Dacă mă-ntrebaţi pe mine, cu toate prejudecăţile şi empirismul pe care le pot găsi, aş zice indie-uri generice de duzină, scoase de oportunişti care vor să facă un ban fără prea multă muncă sau imaginaţie. Dar sunt sigur că mă înşel.

La o privire mai atentă printre jocurile instalate pe clientul Steam însă, mă văd nevoit să mă autodeclar ipocrit, fiindcă am deja câteva zeci de minute petrecute pe planeta despre care se spune că este Insanely Twisted şi Shadow.

planet

Nu mă-ntrebaţi ce caută Lords of Xulima acolo. Bine, bine, am câteva teorii. Dacă Lorzii Sulinei călătoresc de pe Lifeless pe Freedom, chestie cumva normală după o plictiseală milenară, înseamnă că vor şi ei să petreacă de parcă ar fi 50.000 B.C.! Dacă merg de la Freedom spre Lifeless, probabil e vorba despre nişte cetăţeni care se mută din S.U.A. în Antarctica. Sau poate aceşti lorzi au infestat planeta încântătoare, lăsând-o fără vlagă şi se pregătesc să atace şi libertăţile esenţiale ale fiinţelor pluridimensionale staţionate pe băncile din parcuri, în poziţii complicate, care necesită flexibilitate şi mare îndemânare pentru a putea fi menţinute. My stars, câte posibilităţi!

2 Comentarii

  • Bethrezen
    Publicat ianuarie 22, 2015 7:26 am 0Likes

    Lords of Xulima FTW ! 🙂

  • Caleb
    Publicat ianuarie 23, 2015 9:32 am 0Likes

    Acu’ serios Freedom Planet e cel mai simpatic speed platformer de la Sonic 2 încoace, îl recomand călduros.

Adaugă un comentariu