Alien Colonial Marines renaşte din propria cenuşă

Alien Colonial Marines renaşte din propria cenuşă, ca un produs finisat şi adus la zi. Cred că ştim cu toţii promisiunile şi dezamăgirile cu care am fost loviţi când ne-am trezit faţă în faţă cu acest joc. Şi-au bătut joc de franciza Alien mă! Ca un fan devotat încă din fragedă pruncie când tremuram de frică singur în casă privind-o pe Ripley cum fuge bezmetică, am fost foarte dezamăgit de ceea ce Colonial Marines a adus la masă.

Însă nu atât de dezamăgit precum tipul de la Templar GFX Modding ce a creat un overhaul mode pentru joc. De la grafica ce a fost adusă la zi, A.I. rescris ce prezintă o inteligenţă uriaşă acum, la refacerea de animaţii şi schimbarea funcţionării a mai tot ce este în joc, omul ăsta şi-a dedicat tot timpul aducându-ne jocul ce ar fi trebuit primit de la bun început. Extraordinar! Un efort monumental din partea acestuia. Puteţi descărca acest mod, sau mai bine zis joc nou, fix de aici. OMG sunt atât de entuziasmat! Mai ales că jocul poate fi găsit la un preţ infim, dat fiind eşecul de care a avut parte.

Trebuie să reamintesc pe scurt faptul că, la lansare, Colonial Marines s-a prezentat grafic inferior faţă de trailerele iniţiale, dificultatea a fost o bătaie de joc, bug-uri la tot pasul, crash-uri la fiecare secundă, un adevărat dezastru. Ei bine, ghici cine o să reinstaleze jocul! Recomand!

2 Comentarii

  • Teranul
    Publicat aprilie 5, 2016 9:46 am 0Likes

    Trailerul este demential, jocul si grafica sunt ok. Nu sunt pasionat de genul asta de jocuri, dar fanii cu siguranta o sa fie incantati. Cheers

  • Razvan
    Publicat aprilie 11, 2016 8:01 am 0Likes

    quick tip: „propria”, nu „propia”

Adaugă un comentariu