Noile jocuri Star Wars ale EA încep să prindă contur

E3 2016 se apropie cu paşi rapizi, astfel încât EA Games a decis că fanii au nevoie de ceva informaţie legată de viitorul francizei Star Wars. „Să trecem direct la subiect: avem proiecte minunate aflate în desfăşurare în cadrul ambelor studiouri, Motive şi Visceral. Momentan căutăm mai multe persoane extraordinare pentru echipele noastre.” ne transmite managerul general Jade Raymond.

Raymond a confirmat în plus faţă de cele spuse mai sus, faptul că noul studio, Motive, numără în prezent aproximativ 65 de veterani ai industriei, cu noi persoane alăturându-se în fiecare săptămână. Pe lângă Star Wars, Motive şi-a îndreptat privirea către un IP nou, ce ar putea semăna cu un Assassin’s Creed, din punct de vedere al stilului abordat.

„Suntem pe drumul cel bun. Ne-am început călătoria cu un joc Star Wars, şi o continuăm cu un nou IP, ce este creat sub îndrumarea fostei directoare şi scriitoare pentru Uncharted, Amy Hening. Este o specie rară de povestitoare ce colaborează cu liderii de creaţie ai Lucasfilm, pentru a ne spune o poveste Star Wars nouă şi autentică. Henning şi managerul general al Visceral, Scott Probst, duc proiectul pe culmi nebănuite” ne-a mai spus Raymond.

Mai multe detalii despre ambele proiecte ne vor fi oferite pe parcurs, însă nu este clar dacă şi în cadrul E3 2016. Rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul. Aveţi dorinţe speciale? Exprimaţi-le în secţiunea de comentarii!

 

 

1 Comentariu

  • SoriM
    Publicat iunie 4, 2016 5:37 pm 0Likes

    Eu vreau sa se confirme acel nou Republic Commando si sa fie facut de Visceral.

Adaugă un comentariu