Corphack 2017 – Cel mai mare eveniment de gaming din vestul țării

Asociația CorpHack organizează în acest weekend a treia ediție a competiției de jocuri electronice între companiile din vestul României denumită CorpHack 2017. Acesta va avea loc în data de 25 – 26 noiembrie 2017, la Casa Tineretului, strada Arieș, nr. 19, Timișoara, începând cu ora 10:00.

Și-n acest an, angajați ai companiilor participante la Corphack 2017 vor forma echipe și vor concura una împotriva celeilalte. Jocurile pentru a 3-a ediție sunt alese pentru a putea oferi o experiență de teambuilding participanților, dar și pentru a încuraja experiențele individuale:

  • Dota 2 este un joc de echipă competitiv, echipa fiind formată din 5 jucători, fiecare cu un rol diferit, bine definit, la fel de important pentru succesul echipei. Este un joc la care coordonarea și comunicarea între coechipieri este crucială. Un rol foarte important îl are și atenția distributivă, fiind foarte multe elemente care necesită multitasking. Echipa câștigătoare se va bucura de gaming mouses, gaming monitors, tastaturi mecanice și alte surprize.
  • FIFA18 este un joc video individual de fotbal pe consolă care nu necesită multe prezentări. Concursul de FIFA18 din cadrul Corphack 2017 promite o competiție acerbă între angajații companiilor în lupta pentru următoarele premii: consola xbox, controllere xbox, și jocul Fifa18.
  • Hearthstone este un joc de strategie cu cărți, cunoscut ca “e-sports chess”. În cadrul acestui joc individual contează atât capacitatea strategica a jucătorului cât și calitatea colecției personale de cărți.Premiile vor consta în tablete și periferice de gaming.

Accesul pentru SPECTATORI este GRATUIT.

Atracții pentru spectatori:

  • mini-turnee cu premii destinate spectatorilor (DOTA2 1v1, FIFA:18, LoL, PUBG).
  • testarea device-urilor de ultima generație din cadrul standurilor: The Hub Timișoara și Plan Zero
  • board games în cadrul standului Unlock Games

Meciurile vor fi comentate LIVE și transmise pe ecranul de mari dimensiuni în amfiteatrul din cadrul locației, precum și transmise LIVE pe www.twitch.tv/corphack.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.corphack.ro și pagina de Facebook www.facebook.com/corphack pentru a fi la curent cu cele mai noi știri din cadrul evenimentului.

 

Sumarul CorpHack, ediția 2017:

Locația: Casa Tineretului, Timisoara, str. Aries, nr. 19

Data: 25 – 25 noiembrie 2017

Sponsori:Toluna, Hama

Parteneri: The Hub, Plan Zero, loolish Gaming, PUBG Romania, FITT, Unlock Games

Companii participante: Nokia, Haufe, Atos, Toluna, NTT Data, BeeSpeed, Visma

Concurenți: 50 persoane

Spectatori (estimare): 1000 persoane, pasionați de tehnologie/Gaming/IT – intrare libera

Premii: console xbox, tablete, monitoare de gaming, tastaturi mecanice, gaming mouses și multe alte.

Activități spectatori (gratuit): Mini turnee pe console si PC-uri, testare Oculus Rift, vizionare competiții pe ecrane de mari dimensiuni și proiecție + comentariu live.

Adaugă un comentariu