ANUNȚ IMPORTANT – NIVELUL2 NR. 3 și erorile de procesare a comenzilor din februarie & martie [UPDATE]

[UPDATE] NR. 3 e aici!

O bună parte dintre voi știu deja, iar acest anunț ar fi trebuit, probabil, să vină chiar mai devreme. În a doua jumătate a lunii februarie, în plin proces de externalizare a serviciului de livrare, foarte multe comenzi au fost procesate în mod eronat de către sistem sau o mână mai puțin dibace. Pe scurt, revistele respective apăreau în sistem ca fiind trimise către cititori, însă realitatea era cu totul alta. Ne-am dat seama destul de târziu despre asta, dar am reușit să remediem în cele din urmă problemele care au afectat comenzile efectuate cu cardul bancar în acea perioadă. Am săpat și tot săpat ca să descoperim fiecare comandă bușită.

La un moment dat, chiar am fost tentat să decid amânarea apariției numărului 3 până la remedierea completă a situației. Nu că nu ar fi fost deja amânată de diverși factori externi. Din fericire, am reușit să îi descoperim pe toți cei afectați și să asigurăm, în cele din urmă, livrarea și către ei. Prin curier, indiferent de metoda de livrare aleasă la plasearea comenzii. Și credeam că am terminat… Ceea ce nu am făcut însă, a fost să verificăm și comenzile cu plata prin OP/transfer bancar unde situația era, de fapt, cam aceeași. Și iată-mă luând-o de la capăt. Iar aici am găsit erori și pe martie. Acum, însă, putem spune că am rezolvat-o și pe asta, iar revistele vor pleca în grup, cel târziu luni, către toți cei afectați de această situație. Și tot prin curier dacă au ales poșta. Vorbim chiar și de comenzi efectuate cu săptămâni bune în urmă… Târziu, recunosc și eu, dar mai bine decât niciodată. Nici mie nu mi-ar plăcea să-mi întârzie doza sau să fiu lipsit de ea (mai ales dacă nu am completat aiurea sau incomplet datele de livrare).

E deja miercuri și încă nu a ajuns? Mail la kimo@nivelul2.ro ca să aflăm de ce și să grăbim rezolvarea (adresele noastre oficiale trimit destul de multe mesaje noi în spam…).

Ne asumăm erorile (ororile!), indiferent dacă a fost vina noastră sau nu, și ne ce cerem scuze dacă lipsa de comunicare a redacției din ultima perioadă v-a făcut să credeți că nu ne pasă. Suntem o mână de oameni nebuni care au îndrăznit să creadă în această publicație și necesitatea ei, dar care sunt obligați să facă de toate. Iar când problemele nu vin pe rând, ci toate deodată… Ce putem face acum este să vă asigurăm că astfel de situații neplăcute nu vor mai apărea. Ne-am ocupat de asta. Dar și mai sigur este că rămânem alături de voi și vă vom furniza în continuare conținut de cea mai înaltă calitate.

Încet, dar sigur, echipa se mărește, iar calitatea revistei este vizibil mai bună cu fiecare nouă ediție. Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. De sâmbătă (luni sau marți pentru cei care nu cred până nu o au în brațe), vă veți putea convinge cu ochii voștri. Numărul 3 al revistei NIVELUL2 se bucură de un conținut foarte variat și asocierea fericită cu un eveniment important nu doar pentru industrie, dar și pentru noi, fani ai sărbătoritului – 15 ani de la apariția lui Serious Sam. Iar pentru că avem o relație strânsă cu băieții de la Croteam, creatorii legendarului FPS, ba chiar suntem buni prieteni cu o parte dintre ei, am reușit să vă oferim jocul Serious Sam HD The First Encounter în variantă completă. Avem chiar și un interviu cu unul dintre cei care au contribuit la succesul seriei. Detalii despre Serious Sam 4, anyone?

Mai multe detalii despre numărul 3 al revistei NIVELUL2, mâine, când va intra și pe piață. Până atunci, avem pentru voi coperta și cuprinsul, ca să vă faceți o oarecare idee despre noua minune.

Rămâneți aproape de revista.nivelul2.ro.

ÎNSĂ… Înainte de a admira în voie acest mic preview al noii ediții, trebuie să vă facem unele precizări privind următoarele ediții:

 • datorită decalajului actual, calendarul lansărilor se schimbă. Nu de alta, dar efortul de a-l recupera poate fi folosit în scopuri mult mai constructive, cum ar fi asigurarea unui material editorial de cea mai bună calitate pentru ediția următoare. În consecință, am decis ca de acum înainte revista să apără în preajma celei de-a 25-a zi din lună. NR. 4 va fi lansat pe 25 aprilie și va aparține lunii mai;
 • abonații nu vor fi afectați în niciun fel de schimbare, fie ca s-au abonat pentru 6 sau 12 ediții. Vor primi exact numărul de reviste pentru care au plătit în avans;
 • NR. 3 va fi distribuit cu prioritate către abonați;
 • NR. 4 va fi mai bun decât NR. 3;
 • cioLAN se joacă Dark Souls III;
 • secțiuni „noi” la orizont: eSPORTS, EXTRA LIFE și încă ceva. Începând cu NR. 4, bineînțeles…

coperta-nr3

cuprins-nivelul2_nr3

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim lectură plăcută în continuare.

8 Comentarii

 • Costel
  Publicat martie 26, 2016 1:29 pm 0Likes

  Faina coperta, dar bulina aia :->…

 • Sorin M.
  Publicat martie 26, 2016 5:05 pm 0Likes

  Cred că nu era necesară bulina, dar faină coperta, chit că jocul n-o merită. Dar ce conținut..Foarte actual. I like it. Să îmi deschideți ușa la sediul din București la prima oră să vin s-o iau.

 • NiRaSt
  Publicat martie 26, 2016 5:44 pm 0Likes

  pe cand la chioscuri? sau macar o metoda de a o cumpara retail din cluj.

  • KiMO
   Publicat martie 26, 2016 7:50 pm 0Likes

   daca stii un club de gaming sau ceva de genul, care ar colabora cu noi… trimite contact la kimo@nivelul2.ro

 • Ciontu Nicu Dan
  Publicat martie 26, 2016 8:42 pm 0Likes

  Eu tot astept Level Camp 😀

 • Gamer
  Publicat martie 27, 2016 7:18 am 0Likes

  cioLAN joaca Dak Souls III O.o cioLAN joaca Dak Souls III o.O cio….daaa cum ? la mine precomanda vine in 12 si aia daca am noroc :((

 • Daniel
  Publicat martie 28, 2016 11:50 am 0Likes

  Good job guys si bravo voua fiindca v-ati luptat sa reinviati redactia si sa ne aduceti noua, gamerii avizi si devoratori de stiri din gaming, revista mult iubita inapoi 🙂
  Voi comanda la mijlocul saptamanii toate 3 numerele aparute 😀 (si cel mai probabil imi voi face abonament 😛 )
  Citesc revista level de cand aveam 12 ani si sunt extrem de bucuros ca ati revenit.

  Stay strong and keep up the good work!
  Daniel Popescu

 • Mirc
  Publicat martie 28, 2016 5:03 pm 0Likes

  KiMO, ar fi bine sa ne spuneti daca voi ati inceput vreo colaborare cu vreun club de gaming si in ce judete si cum se numesc. Poate aveti ceva colaborari in Braila, daca nu ,eu pot sa dau o fuga si in Galati, sau daca am drum in Buzau, pot sa trec si pe acolo…

Adaugă un comentariu