Art by Game Release: Batman: Arkham Knight

Cu această nouă serie încerc să aduc in lumina reflectoarelor atât lansările zilei cât şi artiştii şi implicit arta creată pentru respectivele titluri.

Astăzi, Warner Bros. (producătorul) relansează Batman: Arkham Knight pentru PC, la 4 luni de la startul dezastruos. Dacă am înţeles bine, iniţial Rocksteady (dezvoltatorul) nu a avut timp sau/şi suficienţi oameni pentru a lucra şi versiunea PC în paralel cu cele pentru PS4 şi X1, aşa că WB, dorind să lanseze în aceeaşi zi pentru toate platformele, a decis să angajeze o terţă parte pentru acest port. Rezultatul a fost atât de slab încât WB a decis să retragă de la vânzare titlul până când Rocksteady va reuşi să îndrepte munca celor de la Iron Galaxy Studios. Sper să le fi ieşit şi să se bucure de munca lor. Nu de alta, dar până şi gameplay-ul poate fi considerat artwork în Arkham Knight.

UltraBriliant s-a jucat cu setările grafice şi a folosit Photo Mode pentru a obţine acest filmuleţ. Atenţia la detaliu depăşeşte aproape tot ce am văzut până acum.

Other Places:

Gameplay(?):

Artworks:

Cinematic:

Carte: The Art of Rocksteady’s Batman: Arkham Asylum, Arkham City & Arkham Knight


2 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat noiembrie 3, 2015 5:26 pm 0Likes

  Bane to Batman: ah, yes, I was wondering what is more broken: your spirit or your PC PORT!
  (traducere: inca are probleme, sau avea ultima oara cand am verificat)

  • Aidan
   Publicat noiembrie 8, 2015 8:56 am 0Likes

   Ne luam cu el de guler intr-un review cat ai zice rev…PESTE!

Adaugă un comentariu