GRATIS: Control! RTX On.

Pe bune, dacă ești sărac, dar ai un PC cât de cât capabil să împingă un joc AAA relativ nou către fabuloasa barieră de 60 de cadre pe secundă, la un nivel calitativ cât de cât înalt, nu trebuie să cumperi mai mult de două jocuri pe an. De restul se ocupă Epic Games Store!

Drept confirmare, după Frostpunk (și multe altele), Epic Games aruncă din nou cu o căruță de bani, pentru a ne oferi încă un cadou de zile mari: Control!

Excelentul thriller supranatural creat de Remedy (Max Payne 1 & 2, Alan Wake) poate fi obținut în mod gratuit, prin intermediul platformei Epic Games Store, până în data de 17.06.2021.

Despre Control am tot vorbit în podcasturile NEXT LEVEL, suficient cât să se adune de-un review, iar concluzia este că nu aveți voie să-l ratați, dacă nu l-ați jucat deja. Control este o lume paranormală cum numai cei de la Remedy puteau s-o imagineze, a cărui eroină, Jesse Faden, combină în mod spectaculos puterile telekinetice cu o armă de foc multifuncțională, pentru a descâlci un mister care a dat peste cap Biroul Federal de Control.

Însă Control nu este doar poligon de tragere cu obiecte desprinse din decor cu puterea minții (inclusiv inamici), pe care să le aruncăm apoi în orice direcție, ci și unul dintre puținele titluri, după Metro: Exodus (review aici), în care implementarea ca la carte a funcțiilor Nvidia RTX și DLSS dă un plus de realism decorurilor și sporește imersivitatea.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că jocul nu arată bine și fără aceste funcții activate, însă norocoșii posesori ai unei plăci video Nvidia din seriile RTX capătă ceva în plus față de ceilalți. Lumină propagată în mod realist, umbre transparente și reflexii realiste aplicate pe obiecte transparente, mai ales. Exemple din arhiva personală, mai jos:

Pentru a pune mâna pe copia gratuită a jocului, foloziți cu încredere acest link.

Adaugă un comentariu