Arta lui Jung Park

Jung Park ocupă poziţia de Lead Concept Artist pentru Respawn Entertainment. Însă ceea ce Park stăpâneşte cu adevărat sunt lumina şi întunericul. Rareori ajung să îmi pierd minţile după impactul pe care îl au câteva raze de lumină dintr-o lucrare digitală asupra ochilor mei privitori. Aşadar, pentru a exemplifica cât mai bine măiestria lui Jung, am ordonat imaginile de mai jos într-o succesiune lumină-umbră. Enjoy.

PS: Yup, Park şi-a pus amprenta inclusiv pe Hawken. Citiţi aici misterul Mechapocalipsei.

jung_park_01

jung_park_02

jung_park_04

jung_park_05

jung_park_06

5 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat august 17, 2016 6:46 pm 0Likes

  Concept art-ul pentru Hawken arata incredibil.

  • Aidan
   Publicat august 18, 2016 9:28 am 0Likes

   Hawken este incredibil. Intreg jocul are un farmec unic, dar nu a prins – zic eu – din cauza modelului f2p. Cred ca un sistem bazat exclusiv pe cosmetice era mai potrivit (ex: League of Legends), fiindca nu toata lumea este pasionata de mecha cum e pasionata de tancuri…

 • Gamer
  Publicat august 18, 2016 5:56 am 0Likes

  Content FTW ^^

 • dante-sama
  Publicat august 18, 2016 2:52 pm 0Likes

  Sunt perfect de acord cu tine Aidan. Nu am nimic impotriva unui joc free to play care iti ofera posibilitatea de a-ti cosmetiza caracterul/masina/arma prin in app purchases. Dar atunci cand pui iteme/caractere/masini,mult mai bune decat cele pe care orice user le poate obtine prin progresie normala, disponibile doar prin bani reali, jocul nu-i favorizeaza decat pe cei cu buzunarele groase, care nu au nici o problema morala in a-si „cumpara” sansele de castig, aruncand cu bani in stanga si-n dreapta.

 • texmanro2
  Publicat august 18, 2016 9:03 pm 0Likes

  Hawken avea un potential imens.
  Cred ca-i mort complet acum, mare pacat.

Adaugă un comentariu