Avem parte de un Dead Rising 4?

Acest post al ThisGenGaming.com ne încântă dimineaţa cu un poster plus câteva imagini din ceea ce ar trebui să fie in-game footage pentru Dead Rising 4. Deşi calitatea imaginii posterului este destul de slabă, comunitatea a reacţionat puternic la sugestia unei noi intrări în franciză.

Se zvoneşte că titlul va fi un remake complet al primului Dead Rising, acest lucru fiind susţinut şi de un tweet al userului Ekim, cunoscut ca o persoană ce pune la dispoziţia publicului informaţii confidenţiale legate de industrie. În imaginile oferite, îl putem vedea pe Frank West, iar opţiuni de co-op alături de diferite funcţii online ar putea fi de asemenea prezente.

Avem parte de un Dead Rising 4?

Jocul ar trebui lansat pentru PC şi XONE şi ar rămâne să fie dezvăluit în cadrul standului Microsoft de la E3 2016 alături de State of Decay 2, după cum ne transmite Jason Schreier prin intermediul acestui tweet.

Hmm, a venit din nou timpul să leg două sticle de bere cu cuţite ataşate, pe o coadă de mătură cu un motor V8 în capăt, în timp ce mă plimb pe o tricicletă cu propulsie. Ah, Dead Rising!

Avem parte de un Dead Rising 4?

 

Adaugă un comentariu