Azi începe For Honor Open Beta

Berserkerule viteaz, vino să ne batem! În săbii să ne tăiem, în suliți să ne lovim, ori în luptă să ne luptăm!

Ultraviolentul brawler de la Ubisoft intră de astăzi, ora 16:00, în open beta pe toate cele trei platforme pe care va fi disponibilă și varianta finală, adică PC, PlayStation 4 și Xbox One. Open beta va oferi spre testare 9 dintre cei 12 eroi disponibili, câte trei pentru fiecare facțiune din joc (Samurai, Vikings și Knights), 6 hărți și 4 moduri de joc, suficient, credem noi, pentru a vă face o părere pertinentă despre joc și pentru a decide dacă merită sau nu investiția. Colegul nostru Aidan, acest adevărat Greuceanu al redacției, a participat deja la closed beta și puteți urmări reluarea live stream-ului său chiar aici.

For Honor Open Beta se va termina pe 13 februarie, ora 04:00, urmând ca jocul să se lanseze oficial pe data de 14 februarie. Spor la măcel și ne vedem în luptă!

for_honor

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat februarie 14, 2017 12:51 am 0Likes

    Oo da si ce m-am distrat cu Samuraiul cu daito katana. Dueluri, 4v4-uri. Este superb jocul si este executat ca la carte, cu mecanici usor de inteles si intuitive, fara sa fi fost simplificate la extrem, O sa il cumpar cand apare 😀 Good job Ubisoft!

Adaugă un comentariu