Următorul joc gratuit On the House al EA este aici

Cei de la EA Games continuă să ne ofere periodic câte un joc gratuit. De data aceasta, este vorba despre Nox, un action-RPG lansat în anul 2000 şi dezvoltat de creatorii seriei Comand and Conquer, Westwood Studio. Puteţi juca în singleplayer sau multiplayer din postura unui războinic, al unui vrăjitor sau al unui iluzionist.

Datorită vârstei înaintate a jocului, serverele oficiale de multiplayer au fost închise, însă, puteţi în continuare folosi această funcţie printr-un setup tip LAN sau cu metodele oferite de comunitatea de fani, disponibile fix aici.

Următorul joc gratuit On the House al EA este aici

Mai mult de atât, vă este oferit şi un DLC pentru Battlefield Hardline, Getaway, tot gratuit. Acesta poate fi rezervat indiferent dacă deţineţi sau nu jocul, însă, îl puteţi folosi şi vedea în listă doar dacă sunteţi în posesia produsului.

Nu uitaţi de faptul că aceste oferte necesită clientul Origin (Steam-ul celor de la EA) însă contul este gratuit, iar programul nu cere costuri adiţionale la rândul său. Spor la joc, sau mai bine zis, la sesiunea de retro gaming!

 

4 Comments

  1. Tiberiu iunie 1, 2016
    • Ziskele iunie 1, 2016
  2. Vigor Mortis iunie 2, 2016
  3. Daniel Popescu iunie 3, 2016

Leave a Reply