Următorul joc gratuit On the House al EA este aici

Cei de la EA Games continuă să ne ofere periodic câte un joc gratuit. De data aceasta, este vorba despre Nox, un action-RPG lansat în anul 2000 şi dezvoltat de creatorii seriei Comand and Conquer, Westwood Studio. Puteţi juca în singleplayer sau multiplayer din postura unui războinic, al unui vrăjitor sau al unui iluzionist.

Datorită vârstei înaintate a jocului, serverele oficiale de multiplayer au fost închise, însă, puteţi în continuare folosi această funcţie printr-un setup tip LAN sau cu metodele oferite de comunitatea de fani, disponibile fix aici.

Următorul joc gratuit On the House al EA este aici

Mai mult de atât, vă este oferit şi un DLC pentru Battlefield Hardline, Getaway, tot gratuit. Acesta poate fi rezervat indiferent dacă deţineţi sau nu jocul, însă, îl puteţi folosi şi vedea în listă doar dacă sunteţi în posesia produsului.

Nu uitaţi de faptul că aceste oferte necesită clientul Origin (Steam-ul celor de la EA) însă contul este gratuit, iar programul nu cere costuri adiţionale la rândul său. Spor la joc, sau mai bine zis, la sesiunea de retro gaming!

 

4 Comentarii

 • Tiberiu
  Publicat iunie 1, 2016 6:41 pm 0Likes

  Daaaaaa,marfa joc,nu-l cumpara nimeni si ni-l da noua gratis,pfffffffff tipic EA.

  • Ziskele
   Publicat iunie 1, 2016 10:14 pm 0Likes

   Da banuiesc ca inca e la moda sa fii impotriva EA-ului. Chiar nu au avut jocuri on the house rele in ultima vreme Dragon Age, Red Alert 2, Jade Empire. Nici NoX nu este un joc rau, incearca in loc sa arunci cu rahat.

 • Vigor Mortis
  Publicat iunie 2, 2016 10:31 pm 0Likes

  Bun şi Nox-ul chiar dacă nu ai control asupra atributelor persoanjului. O să dau o tură cu mag-ul… din ce am citit scamatoriile făceau deliciul jocului (cel puţin pe vremea aia).

 • Daniel Popescu
  Publicat iunie 3, 2016 12:26 pm 0Likes

  Nox-ul este un joc excelent si foarte sub-apreciat. L-am jucat cand aveam doar 14 ani si va vine sa credeti sau nu, pasiunea pentru Diablo a inceput abia dupa ce am jucat Nox.

Adaugă un comentariu