Battle Chasers Continuă Sub Formă de Joc și Comic Book

Bineînţeles că am avut dreptate: anunţul lui Madureira nu avea legătură cu Darksiders, ci cu populara serie de bandă desenată Battle Chasers, lăsată fără deznodământ în 2001 – o situaţie oarecum similară cu cea a călăreţilor apocaliptici. Am intuit subiectul următorului joc marca Airship Syndicate aşa cum am intuit evenimentele din expansiunea Reaper of Souls cu aproape un an înaintea apariţiei şi cum intuiesc deja rolul lui Mephisto şi Lilith într-un posibil capitol IV din saga Diablo.


Dar să lăsăm abilităţile mele în arta divinaţiei şi să ne concentrăm asupra proaspăt anunţatului viitor al seriei Battle Chasers (în exclusivitate pentru Polygon), care va continua sub formă de joc şi comic book. O, cât de încântător şi in-your-face este stilul lui Joe Madureira, câte feministe bine intenţionate vor plânge la vederea formelor exagerate ale fatalei Red Monika, câţi hectolitri de sânge vor curge sub loviturile săbiilor gigantice! Cine a apreciat direcţia artistică din Darksiders se va simţi ca acasă în compania personajelor din BC.


Se pare că vom avea parte de un RPG inspirat din spiritul de aventură al seriei Darksiders, dar cu mecanici originale. Totuşi, producătorii nu insistă încă asupra detaliilor. Cât despre comic, Madureira şi partenerul său Stefanelli nu au stabilit o dată de lansare sau o colaborare cu vreo editură anume. De fapt, fondurile lipsesc momentan pentru ambele proiecte, iar singura soluţie pare o campanie Kickstarter. Să le ţinem pumnii!

bc_game_for_airship_siteSURSA: AIRSHIP SYNDICATE

5 Comentarii

 • Ziskele
  Publicat februarie 27, 2015 1:04 pm 0Likes

  Zi-mi si mie cinci, nu sase, cinci numere la 6/49.

  • Aidan
   Publicat februarie 27, 2015 1:13 pm 0Likes

   Stai asa, mai trebuie sa adaug niste urechi de liliac si un strop de sirop de batatura in cazanul clocotind. Gata, numerele sunt: 13, 13, 13, 13, 13. La naiba, mi-a dat eroare Impul! 🙁

  • Aidan
   Publicat februarie 27, 2015 1:16 pm 0Likes

   Pe bune acum, daca ai jucat RoS ai gasit cu siguranta cartile din Pandemonium. Sunt narate de Lilith, fiica lui Mephisto, daca imi aduc bine aminte. So…

   Exact asa se vorbea despre Malthael si Pandemonium spre finalul lui D3. De unde si teoria mea – care s-a dovedit corecta.

  • Ziskele
   Publicat februarie 27, 2015 5:03 pm 0Likes

   Eh, si eu am/aveam o teorie de exemplu cam de pe la Burning Crusade ca la un moment dat va fi un expansion WoW centrat pe Sargeras si Legion, momentan nu s-a adeverit nimic, deci nu prea am succes in departamentul asta.

  • Aidan
   Publicat februarie 27, 2015 5:26 pm 0Likes

   Deocamdata. Cine stie ce ne rezerva viitorul?

Adaugă un comentariu