Battlefield 1 a fost anunţat oficial cu un trailer demențial!

După multe speculaţii, următorul titlu din seria Battlefield a fost anunţat oficial, iar numele său este Battlefield 1. Acțiunea acestuia este plasată în perioada Primului Război Mondial şi va fi lansat pentru PC, PS4 şi XONE în data de 21 Octombrie. Pentru cei nerăbdători, va exista șansa de a-l juca mai devreme, dacă decid să cumpere varianta Early Enlister Deluxe Edition, precomandă ce le oferă acces cu 3 zile în avans, printre alte beneficii.

„Priveşti în distanţă unde avioane de luptă sunt rupte în bucăţi pe cerul Londrei. Către est, în Franţa sfâşiată de război, tancuri  învelite în armură găuresc fiecare perete al cădirilor în timp ce îşi fac trecerea prin oraşele fărâmiţate. În sud, dincolo de coasta arsă a Italiei, soldaţii lansează o ofensivă în deşerturile Arabiei, înarmaţi până în dinţi cu cele mai puternice arme văzute vreodată. Aceasta este imaginea răsăritului războiului, totul doar în Battlefield 1.

Battlefield 1 a fost anunţat oficial

Cu ajutorul acestui titlu am dorit să creăm unele dintre cele mai masive şi dinamice bătălii FPS din istorie. Unul dintre lucrurile principale care pune Primul Război Mondial într-o categorie fascinantă, uimitoare, este cât de avansat a fost acesta defapt. Aproape tot ce cunoaşteti ca unealtă de război din cadrul conflictelor secolului ce a urmat, este prezent aici – bătălii masive terestre, aeriene şi acvatice, tancuri, avioane de vânătoare, mitraliere, artilerie. Majoritatea tehnologiilor folosite în celelalte titluri ale seriei, se potrivesc perfect acestei ere, punând în lumina reflectoarelor acel ADN clasic, specific francizei Battlefield.

Te vei putea alătura unor uriaşe bătălii formate din 64 de jucători, pentru a experimenta momente neaşteptate în timp ce Vechea Lume este distrusă, făcând loc celei noi. Veţi avea parte şi de câteva surprize în plus, puterea de distrugere a împrejurimilor fiind mărită semnificativ.

Battlefield 1 a fost anunţat oficial

În cadrul evenimentului EA Play din Los Angeles şi Londra pe data de 12 iunie, vom oferi publicului primele sesiuni de gameplay la care fiecare dintre voi veţi putea participa. În lunile ce urmează, va avea loc şi un Open Beta (în care puteţi intra mai devereme dacă vă abonaţi la Battlefield Insider). Utilizatorii EA Access şi Origin Access vor putea încerca jocul pentru o perioadă limitată înaintea lansării iar dacă veţi efectua o precomandă pentru Early Enlister Deluxe Edition, veţi avea avantajul de a-l juca cu 3 zile înaintea tuturor.”

 

2 Comentarii

Adaugă un comentariu