Bere, jocuri și camioane: un experiment Euro Truck Simulator 2

Trei băieți, trei lăzi cu bere, trei camioane. Dacă le aduni la un loc, rezultă o combinație de obicei fatală, dar nu și în Euro Truck Simulator 2!

AVERTISMENT: NU ÎNCERCAȚI ASTA ÎN REALITATE!

Nici Adrian, nici Mihnea și nici Mihai, nu au categoria de permis de conducere necesară manevrării unor mastodonți cu enșpe roți pe drumurile publice, dar asta nu i-a împiedicat să descopere plăcerea condusului pe distanțe mari în mediul virtual. La volanul a trei camioane, în Euro Truck Simulator 2. În paralel, cu multă bere la bord și mereu în contact prin stația radio, ca să nu îi fure peisajul.

Sună periculos, ziceți? Nici vorbă, căci experimentul camionagiilor noștri a implicat mai ales respectarea cu strictețe a regulilor de circulație, care sunt aceleași și în joc. Mă rog, cu niscaiva erori specifice începătorului. Noroc cu berea, care i-a ajutat să treacă mai ușor peste orice emoție.

Ce a rezultat, puteți vedea în înregistrarea video de mai jos, surprinsă de camerele lor de bord. Drumuri bune să aveți!

Dacă experimentul lor v-a trezit interesul pentru Euro Truck Simulator 2, de asta suntem absolut siguri. Dacă vreți să îl repetăm, poate chiar într-un alt joc, nu ezitați să mai cereți. Cine știe, s-ar putea ca data viitoare să ne îmbătăm într-un NFS!

SFAT: TRY THIS AT HOME!

2 Comentarii

  • geoderiver
    Publicat februarie 19, 2021 4:29 pm 0Likes

    Nu are nici o treaba cu realitatea. Nu ai voie sa bei bere cand conduci masina, mai ales camioane.
    Ca sofer profesionist, trebuie sa respecti niste regulamente si ceva legislatie. Timpii de condus si de repauz si pauza. Sa fim seriosi. ETS2 si ATS ofera doar cel mult 5% din realitatea. Sa sti sa folosesti tahograful.

Adaugă un comentariu