Electronic Arts Se Laudă Cu Un Lineup Ruşinos de Bogat

Câtă modestie pe capul lui Peter Moore, COO Electronic Arts. Acesta a declarat în cadrul conferinţei Credit Suisse Technology, Media, and Telecom că lineup-ul de jocuri din următorul an fiscal este o „ruşine de bogăţii” pentru gigantul pe care îl reprezintă.

„Este oarecum o ruşine de bogaţii, cu precădere în anul fiscal 2017, care pentru noi începe în 1 aprilie 2016”, a spus Moore. „Avem câteva dintre francizele noastre principale; se pregăteşte un nou Battlefield, soseşte un nou titlu Mass Effect; de fapt începem anul cu Mirror’s Edge Catalyst, pe care l-am împins din anul fiscal 2016 în 2017.”

„Avem şi Mass Effect Andromeda de la studioul nostru BioWare, iar Plants vs. Zombies Garden Warfare 2  se lansează în Q4 al acestui an fiscal.” Ce vrea Peter să spună este că EA deţine un portofoliu jenant de profitabil, cu francize de referinţă în industrie. E şi normal să aştepţi câştiguri consistente.

Moore nu a spus nimic despre jocurile sportive cu apariţie anuală din ograda Electronic Arts sau IP-ul Dragon Age şi nu a comentat în detaliu viitorul brandului Star Wars, dar a confirmat faptul că un nou Titanfall se află în faza de dezvoltare.

Sursa: The Escapist

1 Comentariu

  • cg1700
    Publicat decembrie 11, 2015 4:16 pm 0Likes

    Rusinos aproape sigur va fi…

Adaugă un comentariu