Bioshock: The Collection a fost anunţat oficial

După ce ieri v-am adus la cunoştinţă ultimele zvonuri legate de o posibilă colecţie Bioshock, astăzi se pare că veştile sunt bune, acest lucru fiind confirmat în mod oficial. Aşadar, începând cu 16 Septembrie, posesorii unui PC, PS4 sau XONE vor putea butona această nouă compilaţie ce include versiunile remaster pentru Bioshock 1 şi 2, alături de Bioshock Infinite. Cel din urmă nu va avea modificări grafice, producătorii spunându-ne că standardele vizuale sunt deja la zi, Bioshock 2 nu va conţine multiplayer, iar cele trei titluri vor veni împreună cu toate DLC-urile lansate. Mai mult de atât, veţi primi ca bonus, şi un „Director’s Commentary” din partea lui Ken Levine.

„Au trecut nouă ani de când Irrational Games alături de 2K v-a oferit o călătorie terifiantă prin lumea subacvatică din Rapture. Cinci ani de când v-aţi reîntors în această lume prin Bioshock 2. Trei ani de când aţi cucerit cerul în oraşul Columbia din Bioshock Infinite. Iar pe 16 Septembrie 2016 veţi putea retrăi aceste aventuri prin intermediul compilaţiei Bioshock: Collection.

O mulţime de fani au cerut acest lucru odată cu apariţia PS4 şi XONE – iar noi am ascultat! Împreună cu Blind Squirrel Games, am remasterizat aceste titluri pentru actuala generaţie de console şi PC, pentru a le face să arate mai bine ca niciodată. Compilaţia aduce împreună toate cele trei titluri, pentru prima dată, alături de toate DLC-urile single player, plus o serie video exclusivă, „Director’s Commentary: Imagining Bioshock”, ce include o perspectivă asupra lucrurilor din partea lui Ken Levine.

Dacă nu ai jucat titlurile până acum, aceasta este cea mai bună şansă a ta de a întelege de ce aceste jocuri au fost în topul numeroaselor liste „Best of”, cum de au acumulat peste 125 de premii, inclusiv două onoruri BAFTA, alături de multe alte „Best of E3”, „Best of Gamescom”, respectiv „Game of the Year” din partea unor cunoscute publicaţii precum IGN, Gamespot, Game Informer. Armele, plasmidele, nivelurile şi modelele personajelor care v-au şocat acum mulţi ani, au fost refăcute şi re-texturate, pentru a arăta mai bine ca niciodată.”

Sunteţi pregătiţi? Care este jocul vostru preferat din serie? Dar personajul? Eu aleg Bioshock Infinite, respectiv Elizabeth.

 

3 Comentarii

 • Bogdan
  Publicat iulie 1, 2016 9:56 pm 0Likes

  Eu am inteles (sper sa nu gresesc) ce cei care au Bioshock 1 si/sau 2 pe STEAM primesc gratuit versiunea remaster.Tu sti ceva de asta ?Si da,categoric Elizabeth.Sincer sa fiu chit ca o sa rada lumea de mine nu am terminat Bioshock Infinite,undeva pe final nu am mai avut rabdare si am renuntat.Sper ca mai sunt salvarile pe STEAM si sa il termin candva intr-un concediu.Oricum este un joc absolut superb si daca imi aduc aminte bine Marius Ghinea i-a dat nota zece in LEVEL.

  • Taar
   Publicat iulie 2, 2016 12:05 pm 0Likes

   Salut! Corect. Bioshock 1 si 2 remastered vor fi gratuite pentru cei ce deja le detin pe Steam! Aceiasi situatie ca in cazul remaster-ului pentru Skyrim. Infinite se pare ca nu va primi schimbari pentru PC deoarece este la zi dpdv tehnic.

 • Bogdan
  Publicat iulie 2, 2016 3:38 pm 0Likes

  Multumesc mult Taar !

Adaugă un comentariu