Urmăriţi finalele diviziei PGL în acest weekend

Cei mai buni gameri români se vor înfrunta în acest weekend în cadrul finalelor de LoL, CS:GO şi DotA2. Meciurile vor fi transmise live, şase echipe asigurând un nivel maxim de competiţie!

Sâmbătă 16 Aprilie, XPC Gaming va întâlni Red Bonanza în finala LoL transmisă live fix aici, începând cu orele 13:00. Finala CS:GO va urma în seara aceleiaşi zile, punându-i în arenă pe cei de la XPC.gg contra celor de la GG 1337, începând cu orele 18:00, finală ce va fi transmisă live fix aici. Cum nu putem uita de DotA2, duminică 17 Aprilie, începând cu orele 16:00, vom putea asista la confruntarea dintre XPC.gg şi Team Toxic, confruntare transmisă live fix aici.

Urmăriţi finalele diviziei PGL în acest weekend

Echipele de comentatori, deja celebre, vor fi îmbogăţite cu nume binecunoscute ce au urmărit toate meciurile diviziei PGL de până acum, după cum urmează:

  • LoL – Sebastian “TataStrumf” Honciuc și Robert ”Wildcat” Cristea. Invitat special: Anne-Marie “Zoozix” Pintea
  • CS:GO – Adrian “Shadow” Belciug și Sebastian ”Serano” Hudișteanu. Invitat special: Alexandru ”Colo” Bălan
  • DotA2 – Mihai “DarkMickey’ Popa și Cristian ”Ppăsărel” Bănăseanu. Invitat special: Armand ”bOne7” Pittner

Turneul dedicat în exclusivitate românilor dar şi basarabenilor se află astfel la final, premiile cumulate fiind în valoare de 13.500 de dolari! O parte din această sumă a fost câştigată încă din faza grupelor, topul câştigătorilor în cadrul tuturor celor trei jocuri fiind deţinut de organizaţia XPC Gaming. Bravo oameni buni! Totul sau nimic!

Urmăriţi finalele diviziei PGL în acest weekend

Echipele câstigătoare vor primii câte 2.000 de dolari pentru fiecare loc 1 al fiecărui joc, respectiv 1.000 de dolari pentru locurile secunde. Au participat jucători din 89 de localităţi, fruntaşii (numeric vorbind) fiind din Bucureşti, oraş urmat de Cluj, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Craiova şi nu în ultimul rând, fraţii noştrii de peste Prut, din Chişinău, Republica Moldova!

Nu pot pleca fără a vă lăsa detalii despre sumele câştigate şi topul jucătorilor fix aici, alături de o pagină oficială a PGL, una de FaceBook, una de Twitter dar şi pagina de FaceBook oficială a evenimentului, totul pentru a fi la curent în permanenţă cu orice informaţie!

Adaugă un comentariu