Black Desert Online vinde 400 000 de copii

Black Desert Online vinde 400 000 de copii, în prima lună de la lansare, pe piaţa Europeană şi cea a Nord-americană. Datorită acestei creşteri neaşteptate, jocul devine cu rapiditate una dintre cele mai bune lansări coreene pe piaţa vestică.

Min Kim, director executiv al Daum Games Europa, a transmit într-un interviu, că aşteaptă până la finalul anului, în jur de 1 milion de copii vândute, dacă acest trend se menţine. Acesta este impresionat de faptul că vânzările din Vest le-a întrecut pe cele de pe piaţa domestică, lucru la care nu se aştepta.

Cei de la Daum Games atribuie acest succes modelului adoptat pentru piaţa din Vest, un model tip premium (cumperi produsul şi ai acces gratuit la orice update pe viitor), contrar celui F2P (Free-to-play) din Corea. Planurile imediat următoare sunt adăugarea de conţinut nou, într-un ritm constant, prin intermediul unor patch-uri lunare. Jocul se mândreşte de altfel cu un număr concomitent de 100.000 useri online.

Pentru mai multe detalii despre Black Desert Online puteţi accesa site-ul oficial sau ultimul meu articol legat de recentul expansion lansat, Mediah.

Adaugă un comentariu