Call of Duty: Advanced Warfare – Despre tehnologia viitorului și exoscheleți

Call of Duty: Advanced Warfare, pentru că Ghost Recon: Advannced Warfighter, ne va aduce, la rândul lui, războiul viitorului în case. Sau măcar în cele în care va fi invitat să intre, după modelul vampirilor.

Ca să nu fim luați prin surprindere, co-fondatorii studioului Sledgehammer Games, Glen Schofield și Michael Condrey, ne explică cum tehnologia viitorului și exoscheletul, care i-a impresionat atât de tare în Elysium, vor redefini modul în care unii dintre voi încă mai joacă Call of Duty. Urmăriți materialul video de mai jos și primiți lumina.

Acum, nu știu despre voi, dar eu aș prefera ca în viitor să folosim materiale biodegradabile pentru a ne căsăpi între noi. Deja facem prea multă mizerie. Sau, și mai bine, cum ar fi să putem folosi puterea minții? Acolo ar trebui lucrat, tati. Să te concentrezi puțin și BAM!! Uite așa i-a explodat capul…


4 Comentarii

 • Bogdan
  Publicat iunie 27, 2014 11:20 am 0Likes

  Exoschelet??? Sarituri inalte? Tehnologie avansata? Seriously? Cuvantul Crysis nu aduce nimic in mintea celor de la Activision?

 • Morko
  Publicat iunie 27, 2014 1:15 pm 0Likes

  Exact asta am gandit si eu, din momentul in care am fazut

  • Aidan
   Publicat iunie 27, 2014 2:57 pm 0Likes

   Istoria nu se repeta. Mai nou se recicleaza 🙂

  • Bogdan
   Publicat iunie 27, 2014 3:22 pm 0Likes

   Mda si din nefericire este si o reciclare de prost gust, care te lasa cu un gust extrem de amar in gura pentru ca stii deja ce se intampla, stii deja ce te asteapta si nu te mai surprinde nimic. Vazusem un interviu cu lead developeru la Sledgehammer parca vorbind despre CoD:AW in care se lauda ca nu vrea sa faca acest lucru cu exoscheletu foarte greu. Prin apasarea a cel mult doua butoane, totul se desfasoara. Serios???? Macar in Crysis aveai Nanosuit-ul ala care avea baterie, si puteai sa faci asta limitat => trebuia sa planifici de la inceput asaltul, nu sa te arunci ca un neghiob in lupta…

Adaugă un comentariu