Câteva Capturi de Ecran din Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn arată ca un amestec de Tomb Raider, Carnivores, Turok şi Robo-Jurassic Park – iar asta nu e rău deloc! Jocul dezvoltat de Guerilla Games şi publicat de Sony are exclusivitate pe PlayStation 4 şi urmează să fie lansat în martie 2017. Până atunci, aveţi ocazia să rămâneţi hipnotizaţi în faţa unei galerii cu screenshot-uri. Mărturisesc că Horizon are una dintre cele mai interesante viziuni asupra viitorului. Uitaţi-vă puţin la cyber-găinile cu faruri sau la servo-cerbii cu butelii…

Horizon-Zero-Dawn_8 Horizon-Zero-Dawn_7 Horizon-Zero-Dawn_6 Horizon-Zero-Dawn_3 Horizon-Zero-Dawn_2 Horizon-Zero-Dawn_1

8 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat octombrie 24, 2016 10:30 am 0Likes

  Il astept cu nerabdare inca de cand am citit preview-ul din revista 😀

 • LimboWalker
  Publicat octombrie 28, 2016 8:31 pm 0Likes

  Yet another great game I’ll never get to play! No PS4 in my corner! 🙁

  • Aidan
   Publicat octombrie 29, 2016 1:20 am 0Likes

   Xbox One si aici. Sincer? Not sorry 🙂 Avem si noi exclusivitatile noastre…

  • doru
   Publicat octombrie 31, 2016 6:04 am 0Likes

   @aidan – lipsa unui ps4 nu se traduce prin xbox.

  • Aidan
   Publicat octombrie 31, 2016 11:16 am 0Likes

   PC, maybe? Avem si asa ceva. Dar aici linia dintre exclusivitatile Xbox si PC devine tot mai subtire. Mai degraba sunt exclusivitati Windows 10. Asta ma bucura, tinand cont ca ma joc in proportie de 70% pe calc.

  • doru
   Publicat noiembrie 1, 2016 10:21 am 0Likes

   @aidan – PC nu se traduce prin Windows 10, si nu, nu ma refer la alte versiuni de windows. Ideea e ca sunt multe alternative si multe motive de a nu avea, in cazul de fata, un PS4 „in my corner”. De la clasicul batutului de minge afara, a golirii halbelor, si pana la alte console (xbox, PS, Wii, terminator etc.) si PC (windows, linux, mac). Hei, sunt unii in care coltul contine doar un televizor pe care joaca tetris. Revenind, si eu as fi vrut sa-l joc (Horizon). Prezentarile de pana acum m-au atras. Insa n-as da atatia bani pe un joc (PS4 + joc) si sa NU stea in coltul meu preferat. Am un PC ce e mai versatil si personal(izabil), chiar daca are nevoie constanta de upgrade-uri. E ca o masina de curse. O tin pana sasiul ei devine „obsolete”. Si ca sa vad cat de masochist sunt, renunt la windows 10. No windows 10 in my corner!

  • Aidan
   Publicat noiembrie 1, 2016 12:32 pm 0Likes

   Vezi, nici acum nu suntem atat de speciali. Si eu bat mingea, chit ca e de rugby, apoi ma joc ceva pe Nintendo in timp ce beau o bere. Nimeni nu mai poate sa fie altfel in ziua de azi 🙁 Oare ne-am uniformizat si totusi credem ca suntem speciali?

   Unitate prin diversitate. Si mai cred ca nu e nimic rau in a adopta chestii noi, chiar daca sunt putini cei ce o ard mai retro decat comunitatea sau redactia N2. PC-uri, console noi sau vechi, whatever floats your boat is awesome around here.

 • Craciun Adrian
  Publicat noiembrie 11, 2016 10:02 am 0Likes

  Cam singurul joc ce mi s-a parut interesant de la „prima privire”, pana am citit exclusiv consola… Asta nu ma opreste sa sper ca o sa ajunga pe PC intr-o zi, pot astepta, la fel cum s-a intamplat cu Darksiders…

Adaugă un comentariu