Să facem cunoștință cu Orgrim, vedeta hoardei din filmul Warcraft

Filmul Warcraft, bazat  pe cunoscuta franciză de jocuri cu același nume,  va lua cu asalt cinematografele din întreaga lume în vara anului 2016, iar personajele sale principale sunt, deocamdată, destul de scumpe la vedere.

Astăzi, însă, avem ocazia să facem cunoștință cu Orgrim Doomhammer, un orc mare cât o zi de post și mai muscos ca Fătul cel Frumos, vietate dornică de afirmare pe marele ecran și coperțile revistelor de fitness.

În spatele colților fioroși se ascunde, totuși, un om, pe numele său Robert Kazinsky. Cunoscut mai ales pentru rolul lui Chuck Hansen din Pacific Rim, actorul va avea o misiune destul de grea în a-i da viață asprului Orgrim, care nu este o simplă brută. Lumea zice că ar avea și simțul umorului. În orice caz, regizorul Duncan Jones, sub a cărui baghetă s-a născut excelentul Source Code, este convins că Robert va face pereche bună cu Orgrim, iar asta este tot ce contează.

Pentru film, înfățișarea lui Orgrim a fost creată de meseriașii într-ale CGI-ului Industrial Light and Magic (dacă ați văzut Avengers: Age of Ultron, știți ce scamatorii sunt în stare să facă), care s-au inspirat din conceptele realizate de Blizzard pentru jocul World of Warcraft. Ce le-a ieșit din împreunarea dintre om și orc, puteți vedea în imaginile mai jos, iar cât de credibil va fi Orgrim pe marele ecran, rămâne să aflăm începând cu 16 iunie 2016. Colții le-au ieșit cum trebuie.

For the Horde!

orgrim_wow_movie_2 orgrim_wow_movie wow_movie_horde_alliance

10 Comentarii

 • Hangoverlike
  Publicat mai 19, 2015 11:56 am 0Likes

  Nu ca sa bag stranbe dar, am vazut in multe articole mentionat faptul ca Warcraft filmul este facut dupa MMO-ul WoW. Eu stiam ca, cel putin filmul de fata are povestea plasata undeva in universul Warcraft 1 si eventual 2. Nu stiu eu bine? 🙂

  Oricum, I am hyped as fuck for this. Sper sa fie un succes si sa impinga filmul catre o serie gen DC/Marvel.

  Lok’tar Ogar!!!

  • Bethrezen
   Publicat mai 19, 2015 1:38 pm 0Likes

   E doar din Warcraft 1, din cate am inteles. Probabil si cu referinte inca mai vechi. Mizeaza pe o serie lunga, e clar. 6 filme se pot face lejer.

 • Hangoverlike
  Publicat mai 19, 2015 12:00 pm 0Likes

  Ah, si https://www.youtube.com/watch?v=6pTRYoIUyjM daca nu l-a vazut careva si e fan 🙂

  • KiMO
   Publicat mai 19, 2015 12:15 pm 0Likes

   inclus la cererea publicului 🙂

 • Ziskele
  Publicat mai 19, 2015 12:24 pm 0Likes

  Ca si cu Game of Thrones, e greu sa inghesui lore-ul intr-o serie de filme. Or sa fie bani cheltuiti de pomana pentru efecte speciale, ignorand esenta, sa umple cinematografele 3D, in loc sa ii investeasca in altceva. Sunt convins ca plantele ahtiate dupa eye candy nu vor fi dezamagite, o sa mai treaca plasatorul din sala cu stropitoarea din cand in cand sa nu se usuce.

  • Hangoverlike
   Publicat mai 19, 2015 3:36 pm 0Likes

   Eu am sperante ca o sa fie de la decent in sus. Regizorul cu toate ca nu e foarte experimentat a facut Moon(foarte fain) si Source code(decent). Si actorii sunt toti ok chiar daca nu sunt foarte cunoscuti.

   Acuma, tot timpul exista fani care orice ar face oamenii astia, tot o sa zica ca „da asta nu asa a fost, da ala nu arata asa, etc”. Din ce am citit pe reddit, a inceput deja hatereala de cand au aratat la blizzcon un sample de 2 minute in care se vedea timp de 2 secunde Dalaran plutind in aer si sarea lumea de cur in sus ca dece nu e „grounded” ca doar in perioada in care se intampla actiunea din film, Dalaran nu era zburatacios.
   La fel e si cu Marvel/DC movies, ca nu sunt 100% fidele materialului original. Dar daca poti sa treci peste astfel de lucruri, sunt filme super misto de vizionat la cinema si nu numai. Sper sa fie la fel si in cazul de fata.

 • Albisoru Sorin
  Publicat mai 19, 2015 12:42 pm 0Likes

  Hmmm nu-mi place jocul dar cu siguranta imi va placea filmu :))

 • NiRaSt
  Publicat mai 19, 2015 3:12 pm 0Likes

  uite o intrebare poate nelalocul ei: imi puteti recomanda niste carti warcraft bune? (preferabil in format e-book de pe amazon)

  • Hangoverlike
   Publicat mai 19, 2015 3:41 pm 0Likes

   http://wow.gamepedia.com/Novel_guide
   E un ghid de ce sa citesti si in ce ordine.
   Eu ma gandesc sa pun gheara in viitorul apropiat pe World of Warcraft: Ultimate Visual Guide un fel de Readerss Digest cu lore-ul din Warcraft :)).

  • NiRaSt
   Publicat mai 19, 2015 4:11 pm 0Likes

   I have no idea what Readerss Digest is. Dar mersi pentru pagina!

Adaugă un comentariu