MechWarrior 5: Mercenaries Anunţat de Piranha Games

Este mare, biped, greoi, supărat şi are un shoulder-cannon botezat Sudden Death. Aţi ghicit, vorbim despre MechWarrior 5: Mercenaries. Anunţat oficial de Piranha Games, MW5 revine la rădăcinile single player ale universului BattleTech şi adoptă motorul Unreal 4 în acest proces. Rezultatele vorbesc de la sine într-un trailer pre-alpha fără pretenţii, dar cu foarte multă însemnătate pentru rămăşiţele unui grup cândva mult mai numeros, prezent la Mech_Con 2016.

În cuvintele producătorilor, MechWarrior 5 va avea „lupte Mech PvE intense într-o campanie captivantă, bazată pe cariera de mercenar şi condusă de alegerile jucătorului.” Rămâne de văzut cum stau lucrurile în 2018, când există şansa să ne întoarcem la construit roboţi uriaşi ca-n vremurile bune. Ei, asta chiar este o surpriză!

mechwarrior_5_n2_4 mechwarrior_5_n2_3 mechwarrior_5_n2_2 mechwarrior_5_n2_1

2 Comentarii

  • Doru
    Publicat decembrie 5, 2016 6:44 am 0Likes

    2018? Suna bine, sper sa-l termine pana atunci! Prin era Voodoo am gustat un mech game printr-un demo. Miscarea si sunetele erau bestiale atunci. Abia astept sa mai incerc.

  • dante-sama
    Publicat decembrie 6, 2016 3:51 pm 0Likes

    N-am mai jucat un un mech game ca lumea de la Armored Core-urile de pe PS2. Pare promitator jocul celor de la Piranha Games,

Adaugă un comentariu