CD Projekt Dezvăluie Primele Imagini din The Witcher 3: Blood and Wine

The Witcher 3 rămâne unul dintre cele mai bine notate jocuri de pe NIVELUL2, fapt datorat naraţiunii excelente, incredibilei realizări tehnice şi suportului continuu oferit de producători. Chiar dacă expansiunea Hearts of Stone şi-a ratat fereastra unui review (hei, am fost ocupaţi cu pregătirea unei reviste pentru voi, ceea ce nu este tocmai o treabă uşoară), vă pot spune că eu unul am jucat-o şi mi-a depăşit aşteptările. Personajele fantastic conturate, locaţiile uimitoare şi noile queste puteau la fel de bine să alcătuiască un joc de sine stătător, dar parcă m-am obişnuit cu ideea că aproape tot ce vine de la prietenii polonezi respectă anumite standarde de calitate.

Blood and Wine, cea de-a doua expansiune, tocmai a primit primele screenshot-uri. Anunţată încă dinaintea lansării jocului, noua campanie se întinde pe mai mult de 20 de ore şi îl va arunca pe Geralt în mijlocul unor evenimente sinistre din Toussaint – o zonă nouă, neafectată de război, plină de bogaţii şi secrete sângeroase. Clătiţi-vă ochii cu minunăţiile de mai jos.

Recent, The Witcher 3: Wild Hunt a fost recompensat cu trofeele Golden Joystick pentru Ultimate Game of the Year şi The Game Award pentru Game of the Year. Cu peste 300 de premii în buzunar, nu-i de mirare că CD Projekt vrea să continue franciza, aşa că ne putem aştepta la un The Witcher 4 în viitor. Of, ce n-aş da să pot juca din perspectiva unui personaj feminin puternic, cum ar fi o tipă zveltă, cu părul alb, antrenată şi educată din copilărie de către cel mai faimos vânător profesionist de monştri…

10 Comentarii

 • Ery
  Publicat decembrie 9, 2015 8:31 am 0Likes

  Mi-ar fi placut ca tot baietii astia sa faca un joc GOTHIC cu aceleasi personaje de neuitat..

  • Kimo
   Publicat decembrie 9, 2015 10:45 am 0Likes

   Ma bucur sa vad ca un joc ca Gothic n-a fost uitat. Si desi CDP arata constant ca sunt capabili, eu tot trag sperante de la Piranha Bytes ca o sa ajunga in contextul in care sa continue franciza de la 3, (nevermind that awful Arcania), desi as fi la fel de fericit si cu un remake…

  • Aidan
   Publicat decembrie 9, 2015 12:37 pm 0Likes

   Eu nu am jucat altceva in afara de primul Gothic, dar sunt de acord cu Kimo pentru ca el este seful si cu seful trebuie sa te pui bine :))

   PS: Da, Kimo are un birou din lemn negru care inspira teama.

 • Bethrezen
  Publicat decembrie 9, 2015 11:36 am 0Likes

  Extraordinar joc! Superb! 🙂

 • Mr. W
  Publicat decembrie 9, 2015 8:15 pm 0Likes

  „queste”?

  • Aidan
   Publicat decembrie 10, 2015 8:48 am 0Likes

   Dap, a ajuns un inside joke termenul asta pe la noi 🙂 Stiu ca nu-i ok, dar n-am ce sa fac in privinta asta.

 • EmilSayzz
  Publicat decembrie 10, 2015 11:37 am 0Likes

  Cand vom putea achizitiona revista de care spuneati in articol?

  • Aidan
   Publicat decembrie 10, 2015 11:48 am 0Likes

   Maine vom putea raspunde tuturor intrebarilor legate de revista. Crede-ma, pana si eu sunt nerabdator 🙂

  • EmilSayzz
   Publicat decembrie 10, 2015 11:56 am 0Likes

   Abia astept:)!!!!!

 • Lixicus
  Publicat decembrie 11, 2015 3:11 am 0Likes

  Abia aşteptăm revista :D.

Adaugă un comentariu