Concedieri temporare în cadrul KingsIsle Entertainment

Studioul KingsIsle Entertainment confirmă pentru cei de la Gamasutra concedieri temporare ale angajaţilor. Raportul original evidenţiază pierderea locului de muncă pentru jumătate din studio, aproximativ 80 de persoane.

„Pentru a confirma, un număr mare de angajaţi talentaţi au fost trimişi în şomaj ca parte a unor restructurări de personal. Noi le dorim toate cele bune. Această situaţie coincide cu anularea mai multor titluri nelansate, pentru platformele mobile. Strategia este de a ne reorienta eforturile către jocurile noastre de tip MMO alături de finisarea proiectelor mobile promiţătoare, multe dintre acestea încă programate pentru o lansare în 2016. Fanii MMO-urilor noastre ar trebui să ştie că Pirate101 se pregăteşte de un update iar începând cu săptămâna viitoare va fi disponibil şi un Test Realm. Wizard101 are, de asemenea, pachete de conţinut pregătite atât pentru perioada verii cât şi pentru cea a toamnei acestui an.”

Studioul este cunoscut pentru MMO-urile Wizard101 şi Pirate101 ce au primit diferite premii şi titluri din partea National Parenting Publication, Beckett Massive Online Gamer Magazine, Massively.com şi MMORPG.com datorită statutului de „kid safe game”.

Adaugă un comentariu