[UPDATE] CONCURS FAR CRY 4!

Se știe!

Far Cry 4 este gata de lansare, drept pentru care UBISOFT și NIVELUL2 vă dau șansa să participați la un concurs cu premii apetisante: patru copii digitale, pentru PC, ale jocului Far Cry 4! După un Far Cry 3 bun ca păinea caldă, noul titlu din serie ne propune un mediu de joc mai întins și mai imersiv ca niciodată și promite să ducă experiența Far Cry pe culmi nebănuite. Ca o noutate, campania poate fi parcursă chiar și în co-op. Așadar, nu ezitați să sunați un prieten, pentru că tradițiile și violențele din Kyrat, țărișoara ascunsă între piscurile muntelui Himalaya și prin care vă veți face de cap, sunt savurate mai bine în doi. Hai în Kyrat!

Tot ce aveți de făcut pentru șansa de a intra în posesia uneia dintre cele patru copii ale jocului Far Cry 4 pentru PC, este să să numiți un animal de pradă (altul decât elefantul sau tigrul) în compania căruia ați vrea să vă sfârtecați inamicii în joc, explicându-ne alegerea. Scurt și la obiect, răspunsurile voastre sunt așteptate sub formă de comentariu, mai jos.

Înscrierea în concurs este permisă până în cursul zilei de vineri, 21 noiembrie 2014. În seara zilei respective, juriul NIVELUL2 va alege și premia autorii celor mai interesante răspunsuri. 18 ani împliniți (sau p-aproape), neapărat.

Oh, 101 trailer… START!

Stop joc! Câștigătorii sunt:

– Zekspir
– Xander
– andrei cigmaian
– Hangoverlike
– negaterium

Câștigătorii sunt rugați să-și revendice premiile printr-un e-mail cu titlul Concurs Far Cry 4 la adresa [email protected], din care să nu lipsească dovada celor 18 ani împliniți sau că sunt p-aproape.

7 Comments

  1. rey noiembrie 21, 2014
  2. Marius M. noiembrie 21, 2014
  3. Liviu Branea noiembrie 22, 2014
  4. dada noiembrie 22, 2014
    • KiMO noiembrie 24, 2014
  5. Rinu Ivaşca noiembrie 22, 2014
    • KiMO noiembrie 24, 2014

Leave a Reply