[UPDATE] CONCURS FAR CRY 4!

Se știe!

Far Cry 4 este gata de lansare, drept pentru care UBISOFT și NIVELUL2 vă dau șansa să participați la un concurs cu premii apetisante: patru copii digitale, pentru PC, ale jocului Far Cry 4! După un Far Cry 3 bun ca păinea caldă, noul titlu din serie ne propune un mediu de joc mai întins și mai imersiv ca niciodată și promite să ducă experiența Far Cry pe culmi nebănuite. Ca o noutate, campania poate fi parcursă chiar și în co-op. Așadar, nu ezitați să sunați un prieten, pentru că tradițiile și violențele din Kyrat, țărișoara ascunsă între piscurile muntelui Himalaya și prin care vă veți face de cap, sunt savurate mai bine în doi. Hai în Kyrat!

Tot ce aveți de făcut pentru șansa de a intra în posesia uneia dintre cele patru copii ale jocului Far Cry 4 pentru PC, este să să numiți un animal de pradă (altul decât elefantul sau tigrul) în compania căruia ați vrea să vă sfârtecați inamicii în joc, explicându-ne alegerea. Scurt și la obiect, răspunsurile voastre sunt așteptate sub formă de comentariu, mai jos.

Înscrierea în concurs este permisă până în cursul zilei de vineri, 21 noiembrie 2014. În seara zilei respective, juriul NIVELUL2 va alege și premia autorii celor mai interesante răspunsuri. 18 ani împliniți (sau p-aproape), neapărat.

Oh, 101 trailer… START!

Stop joc! Câștigătorii sunt:

– Zekspir
– Xander
– andrei cigmaian
– Hangoverlike
– negaterium

Câștigătorii sunt rugați să-și revendice premiile printr-un e-mail cu titlul Concurs Far Cry 4 la adresa kimo@nivelul2.ro, din care să nu lipsească dovada celor 18 ani împliniți sau că sunt p-aproape.

214 Comentarii

 • rey
  Publicat noiembrie 21, 2014 4:58 pm 0Likes

  Ghepardul (Acinonyx jubatus) este o felină mare (familia Felidae, subfamilia Felinae) care poate fi întâlnită în aproape toată Africa și Asia de Sud-Est până în India. Ghepardul este un cățărător modest, vânând prada prin viteza alergării sale și nu prin agilitatea săriturii. Ca atare, este plasat în propriul său gen, Acinonyx. Ghepardul este, de departe, cel mai rapid animal terestru, putând atinge o viteză de 112–120 km/h.De asemenea, ghepardul poate dezvolta o accelerație de la zero la 100 km/h în doar 3 secunde. La acest record contribuie și faptul că, spre deosebire de restul felidelor, ghepardul are ghearele semiretractibile.Deci ghepardul e cel mai bun vanator.

 • Marius M.
  Publicat noiembrie 21, 2014 8:00 pm 0Likes

  Eu as alege compania unei pasari de prada gen vultur, soim sau, de ce nu, corb, cu care as putea impartasii vederea si prin ochii careia as visa sa pot explora, de sus, atat frumusetile ascunse ale Kyrat-ului cat si cele mai inalte creste ale muntilor Himalaya.

 • Liviu Branea
  Publicat noiembrie 22, 2014 11:36 am 0Likes

  Pantera neagra, este rapida, silentioasa, se poate misca indeajuns de repede cat sa nu fie nimicita de gloantele inamicilor. iar atacurile din copaci ar fi foarte utile.

 • dada
  Publicat noiembrie 22, 2014 2:12 pm 0Likes

  ma, copii, ati dat premii in bascalie, nici macar nu cititi prostiile lasate;)

  • KiMO
   Publicat noiembrie 24, 2014 9:20 am 0Likes

   Noi suntem Dumnezeu. Noi stim cel mai bine. Noi vedem dincolo de cuvinte. Vezi ‘reply’-ul de mai jos 🙂

 • Rinu Ivaşca
  Publicat noiembrie 22, 2014 2:28 pm 0Likes

  Castigatori sunt random ca am vazut comentarii mai bune la alti si nu au castigat?!

  • KiMO
   Publicat noiembrie 24, 2014 9:16 am 0Likes

   Nu sunt random, ci ‘scurt si la obiect’ in egala masura 🙂

Adaugă un comentariu