Concurs MOGA Pocket! [UPDATE]

UPDATE: Iar câştigătorul este… acesta!

Îl rugam pe câştigător să ne contacteze prin intermediul unui mesaj trimis catre pagina noastra de pe Facebook, iar noi îi vom spune cum poate intra în posesia premiului.

Dragii noștri, lucrurile se mișcă bine de tot. După două luni de existență, iată că avem deja peste 2.000 de fani pe Facebook, iar numărul lor este în creștere. Drept pentru care, bineînțeles, suntem obligați să organizăm un nou concurs.

Concursul aniversar este, de fapt, o tombolă, la care vor putea participa toți cei care și-au exprimat în mod public „afecțiunea” față de noi, pe cea mai cunoscută rețea de socializare. Dacă ne-ați răspândit cuvântul, și mai bine!

Minunata extragere va avea loc mâine, 6 iunie 2014, în jurul prânzului, iar premiul constă într-un controller MOGA Pocket pentru telefoane și tablete cu sistem de operare Android! Noi ne-am jucat cu el și ne-a plăcut, dovadă stând review-ul, așa că ați face bine intrați în horă, pentru că merită. Cine nu ar vrea să se joace pe telefon ca un boss?!

Căutați starea cu titlul Concurs MOGA Pocket pe pagina noastră de pe Facebook, Like & Share public și, cine știe… S-ar putea să ajute.

Hai la aniversare! Să curgă berea și jocurile bune!

Adaugă un comentariu