Copii gratuite pentru GoG.com ale unor jocuri de Steam

GoG.com ne dezvăluie GoG Connect, un nou serviciu ce vă permite importarea anumitor jocuri de Steam, în librăria GoG, eliminând astfel orice posibilă formă de DRM, fără vreun cost adiţional. Au lansat programul alături de o listă conţinând 22 de titluri, pe viitor existând şansa ca alte jocuri să fie adăugate. Această acţiune este permanentă, însă veţi avea o limită de 5 zile în a vă conecta contul şi accepta noile copii.

„Veţi putea importa permanent toate jocurile ce apar în listă, în librăria GoG – în contextul în care sunteţi deja în posesia lor pe Steam. Aceste jocuri sunt aduse sub forma unor ediţii limitate temporar, cu ajutorul unui parteneriat între dezvoltatori şi distribuitori, aşa că, fiţi cu ochii pe noi pentru mai multe titluri.”

Aveţi aici un FAQ ce răspunde la majoritatea întrebărilor pe care le-aţi putea avea, notând situaţii precum pierderea unui titlu din librăria GoG dacă acesta este şters din Steam, sau transferarea titlului ales pe acelaşi cd-key, nefiind oferit unul nou special pentru platforma GoG. Momentan, conectarea celor două conturi va fi acompaniată de un mesaj ce anunţă o durată de „cel mult câteva zile” datorită „numărului mare de cereri”.

 

1 Comentariu

 • Tudor
  Publicat iunie 3, 2016 8:45 am 0Likes

  Ceea ce fac cei de la CD Projekt Red sunt filme SF pentru EA Games si Ubisoft care tin mortis fie sa te oblige sa folosesti platforma lor proprietara pentru a avea acces la un joc, sau inca un DRM pe langa cel prezent in anumite jocuri pe Steam.

  Este o masura foarte buna, iar avand in vedere numarul record de activari care au dus la probleme la conexiunea cu serverele Steam ma astept sa continue acest succes rasunator, iar cele 2 companii amintite mai sus sa-si vada incasarile scazand dramatic.

  Sa-i aud dup-aia cum mai pot tine placa invechita „Avem nevoie de DRM ca sa impiedicam piratarea jocurilor, pierdem bani. Boo-hoo. Ah, o platforma fara DRM si care ar permite o piratare la scara larga are mai multe incasari? Ai dracu pirati, tot ei sunt de vina ca pierdem noi bani!”

  Iti tratezi clientul ca infractor de dinainte de a cumpara copia unui joc? Faliment placut.
  Iti tratezi clientul cu respect? Felicitari, tocmai ai castigat aprecierea lui dar si a altor potentiali clienti.

  http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=26985

Adaugă un comentariu