The Technomancer, un RPG Cyberpunk de la dezvoltatorii lui Bound By Flame

Spiders este un studio franţuz pe care am ajuns să-l îndrăgesc, după ce m-am delectat cu două dintre RPG-urile lor: Bound By Flame şi Mars: War Logs („Marte: Buştenii Războiului”). Oamenii ăştia nu fac deloc jocuri rele, dar ratează mereu puncte cheie şi lansează produse ce îţi lasă senzaţia că sunt neterminate sau insuficient finanţate pentru nivelul ambiţios spre care ţintesc. Mă tem că proaspăt anunţatul Deus Ex: Mankind Divided nu trebuie să tremure din toate încheieturile cyberpunk în faţa lui The Technomancer, cel mai recent proiect parizian.

The_Technomancer (1)Povestea din The Technomancer se desfăşoară pe Marte, iar RPG-ul promite trei stiluri diferite de luptă, o campanie plină de tensiune, decizii ce vor influenţa dinamic evenimentele din jur, cinci finaluri diferite şi sisteme complexe de crafting. Jocul este programat pentru 2016 şi urmează să fie distribuit de Focus Home Interactive pe PC, PS4 şi Xbox One.

The_Technomancer (2)

3 Comentarii

 • CIP
  Publicat aprilie 15, 2015 5:40 pm 0Likes

  Nu merci, m-am convins deja de „joacele” lor….

 • Razvan
  Publicat aprilie 15, 2015 8:57 pm 0Likes

  Nu o fi un sequel pentru Mars: War Logs? Intreb fiindca si protagonistul din Mars tot technomancer era, ca sa nu mai spun ca ambele jocuri impart aceeasi locatie (si acelasi art style, bag de seama).

  • Aidan
   Publicat aprilie 16, 2015 6:03 am 0Likes

   Posibil sa imparta acelasi lore…

Adaugă un comentariu