The Crew A Fost Lansat. Luaţi cu Trailer!

Ubisoft produce IP-uri noi, activitate de apreciat, însă nu toate creaţiile lor recente au fost primite cu braţele deschise şi lacrimi de bucurie în ochi. Gândiţi-vă doar la Watch_Dogs. Nici măcar francizele consacrate (Unity, mă uit la tine acum!) nu s-au bucurat de prea multă căldură, deşi Assassin’s Creed Rogue şi Far Cry 4 au reuşit să rămână pe linia de plutire. Veţi putea citi review-urile celor două jocuri pe parcursul acestei săptămâni, hihi. Pe cale de consecinţă, The Crew are de înfruntat o opinie publică acidă la lansare, după un beta prelungit. Bine că avem launch trailer fercheş, atent bibilit şi lustruit.

The Crew reproduce la scară masivă harta Statelor Unite şi aruncă pe şoselele unui mediu online open-world echipaje rivale şi maşini furioase, ce pot fi personalizate şi îmbunătăţite dupe bunul plac, zic ei. Jocul a fost lansat pe Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 şi PC. Ţeapă sau nu?

7 Comentarii

 • Demolishor
  Publicat decembrie 1, 2014 8:13 pm 0Likes

  Jocul a fost destul de bun in faza de BETA. As dori sa vad cu ce vin in plus in faza finala 🙂

  • Aidan
   Publicat decembrie 1, 2014 8:39 pm 0Likes

   L-am incercat si eu in Beta. Not bad, sunt la fel de curios cum arata produsul final.

 • George Ene
  Publicat decembrie 1, 2014 10:55 pm 0Likes

  Ubisoft intotdeauna promite mult in trailer,dar defapt isi baga p*** in el de joc la lansare.

 • Leo
  Publicat decembrie 1, 2014 11:06 pm 0Likes

  Am avut si eu ocazia sa il testez in Beta. Pot spune ca este bine optimizat (merge ok pe un laptop decent) si ca misiunile sunt destul de repetitive. Acu’ nu prea ai la ce te astepta de la un joc online cu masini dar exista potential 🙂 probabil este cel mai bun joc din categoria asta (tinand cont ca NFS-urile si-au cam pierdut „esenta”).

 • romario
  Publicat decembrie 2, 2014 4:49 pm 0Likes

  Eu nu mai inteleg nimic: cumpar jocul pe Steam si nu pot sa-l joc decat pe Uplay!?!

  • lolipop
   Publicat decembrie 5, 2014 12:01 pm 0Likes

   Steam e doar un magazin. Daca luai de la emag unde te jucai?

  • romario
   Publicat decembrie 6, 2014 5:59 pm 0Likes

   Jocurile cumparate de pe emag nu cer autentificare pe emag pentru a fi jucate. Din moment ce esti obligat sa te autentifici in aplicatia lor inainte de a juca orice luat de pe Steam, e destul de limpede de inteles ca Steam nu e doar un magazin ci si o aplicatie. Daca stiam ca e necesara si autentificarea pe Uplay poate nu mai cumparam jocul sau il cumparam direct de pe Uplay fara Steam.

Adaugă un comentariu