Crucişătoarele Sovietice dezlănţuite în World of Warships!

Un nor negru se poate zări la orizont – un nor ce te face să tremuri indiferent de nava aflată sub comanda ta! Crucişătoarele sovietice se pregătesc să îţi dea lumea peste cap în patch-ul 0.5.4 pentru World of Warships. Wargaming ne oferă cu această ocazie o ramură completă a arborelui tehnologic naval, costând în nouă nave de război special create pentru a împrăştia teroare în toate direcţiile!

Crucişătoarele sunt nave foarte versatile, mobile, însă cu o rezistenţă slabă. Nu vă aruncaţi în prima linie decât dacă preferaţi o cină romantică alături de fundul oceanului. Este recomandată păstrarea unei distanţe de la care să înegriţi cerul inamicului cu proiectilele lansate! Vă puteţi repozitiona foarte rapid în mijlocul bătăliilor în caz de pericol şi vă puteţi considera venerabili sniperi ai mărilor şi oceanelor! Aşa că, dacă nu sunteţi familiari cu acest tip de gameplay dinamic în mijlocul situaţiilor periculoase, acum ar fi timpul să vă finisaţi aceste abilităţi.

Crucişătoarele Sovietice dezlănţuite în World of Warships!

Însă tot acest dinamism nu este singurul lucru ce vă va aduce o victorie! Pentru a profita de tot arsenalul acestor giganţi, nu trebuiesc uitate instrumentele de la bord, precum radarul, care vă permite localizarea inamicului fără ca acesta să suspecteze ceva, de la o distanţă considerabilă!

Primiţi spre comandă, de exemplu, „Proiectul 26 Kirov”, o navă cu dimensiunile şi viteza unui crucişător uşor, însă cu armament dedicat pentru un crucişător greu! Să văd unde mai găsiţi în joc aşa ceva! Ba mai mult – ce părere aveţi despre transformarea în realitate a luptei dintre USS Des Moines şi „Proiectul 66 Moskva”, o navă ce nu a trecut de faza de concept, dar concepută exact pentru acest tip de luptă?

Crucişătoarele Sovietice dezlănţuite în World of Warships!

Artur Plociennik, editor-producător global pentru World of Warships, ne povesteşte cum echipa lucrează la această ramură navală de peste doi ani şi cât de mult s-au asigurat ca totul este cât mai autentic, mai fidel, entuziasmul explodând la gânduri despre părerile jucătorilor!

Încă nu sunteţi în joc? Ce mai aşteptaţi? Invitaţie specială? Este momentul să cuceriţi mările şi oceanele iar timp nu mai aveţi de pierdut! Dacă încă sunteţi doritor de detalii, WorldofWarships.eu vă stă în permanenţă la dispoziţie.

 

Adaugă un comentariu