Destiny primeşte un expansion în toamnă

Destiny primeşte un expansion în toamnă, iar data exactă tocmai ce a fost descoperită ca fiind 20 Septembrie. Un user al Reddit, pe numele său Rezyl Azzir, a postat un walk-through despre cum putem obţine o carte de învăţătură Grimoire ( Grimoire lore card) la numai 16 minute după ce ultimul update al jocului a fost lansat. Acest lucru ar fi fost posibil după ce jucătorul ar fi downloadat update-ul şi ar fi terminat cu brio o rundă completă din Prison of Elders. Modul în care a reuşit să completeze toţi aceşti paşi într-o perioadă aşa de scurtă a uimit întreaga comunitate.

Această carte conţine informaţii despre un personaj cu acelaşi nume, Rezyl Azzir şi poate fi vizualizată fix aici. Contul mai sus menţionat a fost în cele din urmă dezactivat, însă alţi utilizatori au reuşit să găsească un alt mesaj al respectivului, ce conţinea un text în limba latină, tradus prin ” A douăzecea zi a lunii a noua.Vine. Înainte, către stele.”

Fanii jocului au teoretizat faptul că noul expansion se va centra pe o nouă zonă a planetei Marte, ce ar fi trebuit să fie disponibilă prin intermediul expansionului The Taken King. Mai mult decât atât, binecunoscuta rasă Cabal ar urma să joace un rol important.

Rămâne de văzut ce detalii vor mai fi scoase la lumină de către comunitate, în următoarele săptămâni.

2 Comentarii

  • Cristian Savu
    Publicat aprilie 20, 2016 12:57 pm 0Likes

    Super! Abea aștept ei sper ca va ajunge și pe Xbox 360! ❤❤❤

  • Cristian Savu
    Publicat aprilie 20, 2016 1:00 pm 0Likes

    Super! Abea aștept și sper ca va ajunge și pe Xbox 360! ❤❤❤

Adaugă un comentariu