Seria The Witcher a ajuns la final

Cel puţin aşa ne spune co-fondatorul CD Projekt Red, Marcin Iwinski, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Eurogamer.

„Vă asigur că nu lucrăm la un alt titlu din seria The Witcher. Acesta este sfârşitul. Blood and Wine este finalul, iar un alt Witcher nu va mai vedea prea curând lumina zilei – asta dacă o va mai vedea vreodată.”

Studioul a anunţat că doreşte lansarea unui nou titlu în cursul acestui an, oferindu-ne o descriere sub forma unui „nou format de joc video neexplorat de către noi până acum”. Mai mult de atât, este plănuită lansarea unui nou titlu RPG în perioada 2017-2021, pe lângă Cyberpunk 2077, lucru care a creat speculaţii în rândul fanilor legate de posibilitatea unui Witcher 4. Însă, după acest interviu, şansele au fost reduse considerabil.

Seria The Witcher a ajuns la final

Directorul Konrad Tomaszkiewicz şi-a exprimat cu ceva vreme în urmă interesul unei reveniri asupra seriei The Witcher, după terminarea titlului Cyberpunk 2077. „Personal, sper ca într-o bună zi din viitor să mai facem ceva deoarece iubesc tematica. Plus că am lucrat 12 ani pentru franciza The Witcher. Dar nu ştiu ce vom decide. Planul de strategie va fi dezvăluit în timp. Vom vedea.”

Vă reamintesc despre faptul că Blood and Wine vă va oferi în jur de 30 de ore de conţinut şi va fi lansat pe data de 31 Mai pentru PC, PS4 şi XONE.

6 Comentarii

 • Bogdan
  Publicat mai 21, 2016 9:04 pm 0Likes

  Bad news Taar,bad news…

 • NiRaSt
  Publicat mai 21, 2016 9:34 pm 0Likes

  personal, nu m-ar deranja lansarea unei antologii.

 • Aidan
  Publicat mai 22, 2016 12:36 am 0Likes

  Pe de alta parte, cat de tare ar fi un action-RPG cu Ciri in rolul principal? It would be A W E S O M E.

  PS: Avem preview de Blood and Wine in numarul 5. Am omis sa introduc in text prezenta unui pachet nou de Gwent. Nu era confirmat atunci 🙁
  Asa ca l-am mentionat aici.

 • Fedaykin89
  Publicat mai 22, 2016 6:44 am 0Likes

  Scuze Aidan, dar nu pot sa inteleg pasiunea pt Ciri – e un personaj OK, dar nimic mai mult, un pic on the Mary Sue side.
  Din punctul meu de vedere, ce o facea pe Ciri mai interesanta era relatia parinte-copil cu Geralt. Asta in jocuri, pt ca in carti e la fel de instabila emotional (ce-i drept, era mai tanara) ca mama ei, Pavetta.

  Also, gameplay-ul ar fi… hai sa zicem ca ai avea niste abilitati de s-ar lua la tranta cu un joc gen Bayonetta din punct de vedere al freneziei pe ecran. Dar mai departe?…

  Eu unul sper la un prequel – in perioada de glorie a Kaer Morhen, cand Vessemir era un flacau verde (eventual si cu optiunea de a-ti creea tu Witcherul propriu, pt fanii Bethesda scapati in freza care nu vai dle nu au imersiune pt ca nu pot sa-si creeze o nenorocire de avatar); lore e arhisuficient, conflicte politice cu duiumul, s-ar putea scoate ceva de genul

 • Warlord
  Publicat mai 23, 2016 11:44 am 0Likes

  Ar fi interesant un multiplayer unde fiecare caracter își alege una din cele 4 școli de witchers (cu abilități specifice fiecăreia) și participă în competiții de tip coop sau competitive , cum ar fi contracte , lupte în arenă, etc.

 • melqart
  Publicat mai 30, 2016 11:03 pm 0Likes

  Personal cred că ar fi frumos să se termine aici franciza Witcher. A ieșit bine, pe măsura muncii depuse. De acum, vreau să văd alt titlu.
  Studioul mi se pare unul dintre puținele care știu să se oprească atunci când e nevoie – m-am cam săturat să văd sequeluri după sequeluri.

Adaugă un comentariu