Gamescom 2015: Legion scoate demonii din World of Warcraft

World of Warcraft se întoarce la rădăcinile înfipte în The Burning Crusade – şi o face exact aşa cum trebuie. La naiba, nu ştiu cum reuşesc procleţii de la Blizzard să iasă întotdeauna din mlaştina în care se afundă singuri, dar au demonstrat că pot face asta ori de câte ori este nevoie, inclusiv pe domeniile legendare StarCraft-Diablo.

Legion, noua expansiune, vine mai repede decât se aştepta cineva, asta pentru că Blizz a decis să reducă considerabil timpul dintre lansări – o strategie nouă menită să ţină MMORPG-ul coroanei mereu strălucitor şi proaspăt. De unde ştim asemenea detalii fierbinţi? Din gura lui J. Allen Brack, Executive Producer pentru WoW, alături de care am împărţit momente intime la standul Activision-Blizzard de la gamescom. Tot Allen ne-a confirmat şi senzaţia noastră (un fel de mâncărime plasată între diafragmă şi stomac) că Legion îşi caută inspiraţia în conturul desenat acum câţiva ani de The Burning Crusade, o epocă apreciată de foarte mulţi jucători.

Poezia sună cam aşa: vei putea intra în pielea unui Demon Hunter – o clasă specială de erou cu abilităţi unice –, printre care se numără vederea augmentată magic, posibilitatea transformării într-o formă demonică superioară şi mobilitatea sporită, susţinută de aripi. Mai mult, Legion introduce în ecuaţie Artifactele, arme incredibil de puternice fixate pe clase specifice, care îşi vor mari potenţa în rând cu mânuitorul lor. Ashbringer much?

Pe desupra, World of Warcraft: Legion introduce un nou continent, denumit The Broken Isles, Order Halls şi followers pentru fiecare clasă, noi raiduri, nivelul maxim ridicat la 110, sistem de progresie PvP modificat, un nou mecanism de transmogrificare şi funcţii sociale proaspete.

Sună bine. Sună cu adevărat bine, iar acum suntem curioşi să-l încercăm pe propria piele.

2 Comentarii

 • LauRoman
  Publicat august 16, 2015 7:29 pm 0Likes

  Nu e a 3-a oara cand se intampla asta? Odata in W3 apoi in Burning Crusade. Si acum din nou? Totusi sincer nu am sa ma plang, pentru ca se intoarce, intr-un fel Illidan. Pacat ca povestea lui Arthas nu poate fi actualizata.

  Ma gandesc ca l-au adus inapoi pentru ca povestea lui e mai „simpla” de inghitit pentru un viitor film. In timp ce povestea lui Arthas ar dura cel putin doua filme.
  In plus, mai toata clica „vanatorului” sunt decedati, in timp ce fosti parteneri ai lui Arthas fie il urasc (Sylvanas sau Jaina) fie nu ar mai fi interesat de soarta lui (Kel’Thuzad sau Anub’Arak) deoarce au un nou Lich.

 • Ziskele
  Publicat august 17, 2015 9:57 am 0Likes

  Apropo de noua clasa, cum zicea cineva pe twitter, Demon Hunter are doua specializari: „Prepared” si „Not Prepared”. 😀

Adaugă un comentariu