Dishonored 2 va fi lansat în Noiembrie

Website-ul celor de la Bethesda ne anunţă data de lansare pentru Dishonored 2 ca fiind 11 Noiembrie 2016. Noul joc îşi va face debutul pe platformele PC, PS4 şi XONE.

Mai multe detalii vor fi disponibile începând cu data de 7 Mai, în cadrul unui editorial exclusiv al noului număr Game Informer. Premiera jocului va consta într-un gameplay trailer ce va fi oferit publicului în cadrul E3 2016, Los Angeles, California, pe data de 12 Iunie. Evenimentul va fi transmis live prin intermediul Twitch, respectiv Youtube.

„Reluaţi-vă rolul de asasin supranatural în Dishonored 2. Alegeţi-vă calea de urmat într-o lume ce îmbină misticul cu industrialul. Vei opta să joci din perspectiva împărătesei Emily Kaldwin sau din cea a protectorului loial, Corvo Attano? Vei duce la bun sfârşit jocul din umbră, cu ajutorul violenţei sau printr-o combinaţie între cele două? Cum vei îmbina puterile unice ale personajului alături de armele şi gadget-urile sale, pentru a elimina inamicii? În timp ce vei juca fiecare misiune, creată cu migală, povestea se va contura după alegerile tale, rezultatele fiind foarte şocante.”

 

1 Comentariu

  • Adrian P.
    Publicat mai 4, 2016 8:45 am 0Likes

    Daca si asta il vor „aranja” sa nu ruleze pe procesoarele cu anumite instructiuni SSE lipsa atunci divortez definitiv de PC cand vine vorba de jocuri. M-am saturat sa fiu bataia de joc a developerilor, sa fiu nevoit sa-mi fac upgrade la procesor odata la 2 ani doar pentru a putea rula jocuri, sau sa astept 2-3 ani dupa portarea pe PC a unui joc, dupa care sa constat ca are o optimizare de tot kktul.

Adaugă un comentariu