Final Fantasy 15 ar putea ajunge pe PC

Final Fantasy 15 ar putea ajunge pe PC însă nu foarte curând. Se pare că cei de la Square Enix sunt conştienţi de faptul că există o cerere uriaşă pentru ca jocul acestora să fie portat şi pe bătrâna platformă, dar din păcate, în momentul de faţă aceştia nu lucrează la o altă versiune.

Directorul Hajime Tabata a clarificat acest lucru în interviul acordat celor de la Engadget, spunând că nu au avut o versiune pentru PC la care să se lucreze în paralel cu cea pentru console, deoarece s-a preferat optimizarea versiunii consolistice din toate punctele de vedere.

2

Însă, după terminarea proiectelor ce vizează aceste platforme, domnul Tabata nu exclude începerea lucrului pentru o versiune de PC, deşi nu ne este oferită o informaţie sigură. În ciuda şanselor foarte mici, măcar acum ştim că toţi cei care speră la această portare, nu au fost ignoraţi, cel puţin nu total. Speranţa moare ultima, prieteni!

2 Comentarii

 • Daniel
  Publicat aprilie 1, 2016 3:23 pm 0Likes

  Cam asta este trendul pe care au pornit Square in ultima perioada. Dupa cum s-a putut observa din portarea seriilor Final Fantasy XIII pe PC (Final Fantasy XIII; XIII-2 si Lightning’s Return).

  Din punctul meu de vedere asta este un lucru exceptional, ce va permite tuturor sa se bucure de seria final fantasy 😀

 • Daniel
  Publicat aprilie 1, 2016 3:24 pm 0Likes

  PS: Remake-ul la Final Fantasy VII este posibil sa ajunga si el pe PC 😀

Adaugă un comentariu