Disney se retrage din industria de gaming

Cei de la Disney au anunţat astăzi, cu ocazia conferinţei legate de câştigurile din al doilea trimestru al anului fiscal, faptul că vor închide studioul Avalanche Software, vor anula Disney Infinity şi vor renunţa la a mai participa în cadrul industriei de gaming.

Mai multe detalii pot fi găsite fix aici, singura legătura pe care Disney o va mai avea cu această industrie fiind legată de drepturile asupra licenţelor deja deţinute de către aceştia.

Disney se retrage din industria de gaming

Închiderea studioului Avalanche lasă fără loc de muncă aproximativ 300 de angajaţi şi îi costă pe cei din cadrul corporaţiei în jur de 147 de milioane de dolari. Preşedintele produselor de consum şi a mass-mediei interactive din cadrul Disney, Jimmy Pitaro, ne transmite că „Aceasta a fost o decizie foarte dificilă care nu a fost luată uşor, dat fiind nivelul înalt de calitate al Disney Infinity alături de multitudinea fanilor pasionaţi.”

Le dorim foştilor angajaţi mult succes în continuare şi găsirea rapidă a unui nou loc de muncă. Pe viitor, să sperăm la cât mai puţine astfel de situaţii.

 

 

2 Comentarii

  • marvas
    Publicat mai 11, 2016 9:17 pm 0Likes

    le voi fi mereu recunoscator pentru Pure.

  • Cristian Savu
    Publicat mai 12, 2016 11:10 am 0Likes

    Pacat!

Adaugă un comentariu