A început vara reducerilor pe GOG.COM! Magrunner oferit gratuit!

GOG.COM a dat startul unei noi sesiuni de reduceri, ce include oferte zilnice, deosebit de tentante, pentru zeci de jocuri, sub titlul 2014 DRM-FREE SUMMMER SALE.

Mai mult decât atât, ea include o ofertă de nerefuzat pentru fanii jocurilor de acțiune, și anume Magrunner: Dark Pulse, care este oferit gratuit tuturor celor care dețin un cont pe GOG.COM și ajung la el în mai puțin de 24 de ore. Dacă l-ați ratat și vă place să jonglați cu proprietăți fizice, dar mai ales dacă vreți să aflați care este legătura dintre Cthulhu și tehnologie, ineditul shooter bazat pe puzzle-uri și inspirat de scrierile lui HP Lovecraft nu trebuie ratat. Nouă ne-a plăcut și îl recomandăm. Așadar, grăbiți-vă!

Oferta zilei cuprinde o mulțime de reduceri pentru colecții clasice – D&D, Heroes of Might & Magic, Ultima, Wing Commander, Unreal, Broken Sword, Commandos etc., iar o mulțime de titluri vor face obiectul ofertelor de tip ‘flash’, reduceri valabile timp de o oră până la sfârșitul campaniei. Dați cu banu’? GOG_com_summer_sale_2014Plus multe altele!

5 Comments

  1. ncv iunie 19, 2014
  2. KiMO iunie 19, 2014
  3. Cavalary iunie 19, 2014
  4. Cavalary iunie 19, 2014
    • KiMO iunie 19, 2014

Leave a Reply