Dragon Ball XenoVerse Este Disponibil Şi Acest Lucru Contează

Contează – şi nu doar pentru nostalgici sau fanii hardcore, fiindcă Dragon Ball XenoVerse este unul dintre cele mai bune jocuri bazate pe legendara serie animată. Adică, cred că nu sunt singurul care şi-a rupt degetele în diverse suprafeţe solide încercând să reproducă mişcările lui Goku. Acum pot intra în pielea propriului erou DBZ, personalizat după cum mă taie Valul Ţestoasei. Eh, ce vremuri frumoase am prins şi eu…

XenoVerse este dezvoltat de Dimps şi publicat de Bandai Namco Games, fiind primul titlu din serie disponibil pe consolele din generaţia curentă, alături de PC, Xbox 360 şi PS3. Altfel spus, noul Dragon Ball este disponibil peste tot, pentru oricine. Nici că se putea mai bine, deoarece impresiile celor care l-au încercat sunt majoritar pozitive.

Pentru alte jocuri inspirate din seriale populare, citiţi şi Review: NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst sau REVIEW: The Legend of Korra.

8 Comentarii

 • cg1700
  Publicat februarie 27, 2015 6:13 pm 0Likes

  Inca astept momentul cand o sa vina pe PC Jojo All Star Battle.

 • George Andrei
  Publicat februarie 27, 2015 7:39 pm 0Likes

  Nu credeam ca o sa vina ziua cand o sa apara un joc DBZ si pe PC, dar dupa ani si ani in care am fost ignorati, here it is guys!

  Am avut ocazia sa il butonez vreo 30 de minute, e chiar bun, mai ales pentru fanii inraiti ^^

 • Boby
  Publicat februarie 27, 2015 8:22 pm 0Likes

  Dragon Ball ramane numarul 1 pentru mine. Nu Aidan, nu esti singurul 🙂

 • Aidan
  Publicat februarie 27, 2015 9:48 pm 0Likes

  Guys, ma bucur ca sunteti interesati de acest joc 🙂 Voi face toate demersurile posibile pentru a obtine o copie de review – trebuie sa intram mai adanc in miezul problemei, nu?

  Oricum, saptamana viitoare aduce multe MULTE MULTE surprize pe N2 😉

 • Demolishor
  Publicat februarie 28, 2015 6:08 pm 0Likes

  Dragon ball Z a fost, este si va fi mereu o parte din copilaria mea. Momentele petrecute cu prietenii prefacandu-ne ca ne batem si incercand sa imitam miscarile din desene raman o imagine placuta in memoria mea 😀

 • Ionut Andrei Chebac
  Publicat martie 1, 2015 6:59 am 0Likes

  Chiar daca am crescut putin, 22 acum, imi amintesc cu drag cum fugeam repede acasa la 13:30 ca sa vad DBZ pe TVR 1 🙂

 • Untip
  Publicat martie 1, 2015 8:16 pm 0Likes

  E un joc inferior jocurilor Budokai Tenkaichi din punct de vedere al luptelor si luptele multiplayer sunt de multe ori oribile din anumite motive (obligatoriu limita de timp, SSJ te lasa sa spamezi ultimate si acest lucru face pe toata lumea sa faca doar sayans si sa puna puncte in Ki damage) iar ca sa obtii echipamente si abilitati va trebui sa grindezi pana ti se face rau si sa te rogi la zeii RNG sa aiba mila de tine macar de acesta data si sa iti dea costumul ala imputit a lui Piccolo dupa a 50 oara cand joci misiunea 1.

  Pe de alta parte povestea e destul de ok, chiar daca sunt cateva lucruri ce incalca regulile din anime, si daca ai prieteni cu care sa joci si cu care sa te lupti e foarte distractiv.

 • Emil Capusan
  Publicat martie 2, 2015 10:04 am 0Likes

  Faptul ca e si pe pc este minunat insa,controlul cu soricelul si tastatura e la fel de retard ca la Naruto?

Adaugă un comentariu