[COMPLET] E3 2016 coverage – Conferinţele de presă

CONFERINŢA SONY

Sony ne încântă în acest an cu un portofoliu pe cât de divers, pe atât de plin de noutăţi. Titluri vechi sunt readuse la viaţă, altele sunt în sfârşit confirmate şi o multitudine de noi ştiri şi informaţii vă aşteaptă în cele ce urmează.

[COMPLET] E3 2016 coverage - Conferinţele de presă

GOD OF WAR:
 • Jocul ni-l prezintă pe Kratos alături de fiul său, Charlie într-o luptă împotriva unui titan. Pot fi văzute câteva elemente de RPG (puncte pentru „archery knowledge”) iar acţiunea este mutată, precum zvonurile de acum câteva luni, în mitologia nordică. Nu a fost oferită o dată de lansare din păcate.

 

NOUL PROIECT AL LUI KOJIMA:
 • Alături de Norman Reedus (The Walking Dead), cu care a lucrat împreună pentru Silent Hills. înainte de a fi anulat de către Konami, Kojima ne prezintă un trailer pentru Death Stranding, noua sa creaţie. O dată de lansare nu a fost făcută publică, însă, după ceea ce putem observa în video-ul oferit, Kojima ne va pune în braţe un produs „edgy”, după cum chiar el însuşi l-a descris.

 

THE LAST GUARDIAN:
 • A fost anunţată o dată de lansare pentru nemuritorul titlu. Deşi mă aşteptam să ajungă nimic mai mult decât vaporware, uite că vom avea parte de el începând cu luna Octombrie. Trailer-ul ne prezintă, din nou, relaţia dintre cei doi protagonişti, un băieţel şi companionul său, Trico. Putem de asemenea, observa că, apar mai multe creaturi din aceiaşi specie cu Trico. Să fie într-un ceas bun!

 

FINAL FANTASY 15:
 • Nu e ca şi cum jocul nu arăta splendid. Mai nou aflăm că va fi disponibil şi pentru sistemele VR! Începând cu 30 Septembrie, veţi putea juca în acest stil, din perspectiva personajului Prompto.

 

HORIZON: ZERO DAWN:
 • Noul IP al consolei PS4 îşi face debutul în forţă, anul acesta, în cadrul conferinţei de presă. Ne este detaliată lumea înconjurătoare, metodele prin care Aloy luptă împotriva bestiilor robotice, dar şi părţi din poveste. Deşi armele puse la dispoziţie sunt rudimentare, un sistem de crafting le poate îmbunătăţi, oferindu-vă, spre exemplu, abilitatea de a trage proiectile explosive cu praştia sau de a învălui vârful săgeţilor în electricitate. Putem vedea şi abilitate de domesticire, cu ajutorul căreia, Aloy poate folosi roboţi pe post de animale de transport precum caii din realitate. Cum face acest lucru? Simplu! Foloseşte un burghiu electric pentru a ajunge la creierul robotului pe care îl poate modifica după bunul plac. Recomand cu o mare căldură!

 

DETROIT: BECOME HUMAN:
 • Noul proiect al celor de la Quantic Dream ne este prezentat prin intermediul următorului trailer, ce ne arată o situaţie în care un negociator nu reuşeste să convingă un AI de a renunţa la a comite o crimă. Imediat după, ni se prezintă mai multe scenarii pentru a ne face o idee despre cât de diferită poate fi experienţa fiecăruia dintre noi, pe baza deciziilor luate din timpul jocului.

 

RESIDENT EVIL VII:
 • A fost anunţată următoarea intrare în celebra serie. Deşi inspiră o atmosferă apropiată de Silent Hill, ba mai mult, de Silent Hills datorită perspectivei first-person, jocul îşi menţine numele de Resident Evil VII, astfel încât nu ştim concret dacă este o continuare, un reboot, un remake, o reimaginare a seriei etc. În opinia mea se vrea a fi un Silent Hills, similarităţi-le cu P.T. fiind evidente. Cât despre Resident Evil, mi-e teamă că va fi doar în nume. Însă, vom vedea pe parcurs mai multe detalii. 24 Ianuarie 2017.

DAYS GONE:
 • Un nou IP din partea celor de la Sony Bend, descris drept un „biker-themed action game”.

 

CALL OF DUTY:
 • După o sesiune de Infinite Warfare, aflăm despre campania Remastered a Call of Duty 4, că va fi disponibilă pentru PS4, în mod exclusiv, cu 30 de zile înaintea altor platforme. Ne este oferit, cu această ocazie, şi un nou trailer pentru viitorul Infinite Warfare.

 

SPIDERMAN:
 • Insomniac Games, creatorii lui Ratchet & Clank, ne oferă un trailer pentru viitoare lor variantă a celebrului super erou, Spiderman.

 

PLAYSTATION VR:
 • Sistemul va fi lansat pe 13 Octombrie 2016, va costa 399 de dolari şi va avea, pentru început, 50 de titluri disponibile. Dintre acestea, reamintesc Final Fantasy XV, mai sus detaliat, dar şi Star Wars Battlefront X-Wing VR Missions, Batman Arkham VR, respectiv Farpoint VR, toate fiind reprezentate în videoclipurile de mai jos.

 

CRASH BANDICOOT:
 • Woop woop woop woop woop, Crash Bandicoot! Neînfricatul marsupial se întoarce printr-o ediţie Remastered a trilogiei originale, pentru PS4, iar între timp ca şi personaj jucabil în viitorul Skylanders Imaginators. Era şi timpul!

 

LEGO STAR WARS 7:
 • Un demo pentru joc este disponibil în momentul de faţă pentru PS4, poate fi descărcat fix de aici, şi ocupă 996 MB. Jocul va fi lansat pentru toate platformele disponibile în aproximativ două săptămâni, iar între timp, ni s-a oferit şi un trailer.

 • Pentru detaliile complete vă ofer întreaga conferinţă a celor de la Sony în video-ul de mai jos. Vizionare plăcută!

3 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat iunie 14, 2016 6:27 pm 0Likes

  pentru xbox anywhere trebuie sa detin un xbone ca sa pot juca jocul pe pc? (gen activare prin live sau ceva)

  • Taar
   Publicat iunie 15, 2016 3:07 am 0Likes

   Sunt cateva titluri suportate. Practic Xbox anywhere este o aplicatie. Cumperi unul din jocurile suportate de aceasta aplicatie (doar versiunea digitala este disponibila) si il poti folosi si pe XONE si pe PC. Practic, in loc sa cumperi jocul pentru XONE iar apoi din nou pentru PC, cumperi o singura data produsul. Ai aici lista completa.

   http://www.xbox.com/en-US/games/xbox-play-anywhere?xr=shellnav

 • Ziskele
  Publicat iunie 18, 2016 1:02 am 0Likes

  Fallout 4 zici ca e noul The Sims :))

Adaugă un comentariu