[COMPLET] E3 2016 coverage – Conferinţele de presă

Conferinţa Bethesda

O multitudine de veşti noi ne sunt oferite de către celebrul studio Bethesda. Aveţi cafeluţa pregătită? Cele mai importante titluri vă vor fi detaliate în cele ce urmează!

[COMPLET] E3 2016 coverage - Conferinţele de presă

DISHONORED 2:
 • Jocul va primi o ediţie de colecţie despre care producătorii ne anunţă că va veni într-un număr foarte limitat, dedicată în special colecţionarilor „cu acte în regulă”.
 • Setat la 15 ani după evenimentele din primul joc, împărăteasa Emily Kaldwin se află într-o misiune de a rezolva conspiraţia ce a pus-o pe fugă din Dunwell. Sunt discutate o varietate de subiecte, de la noul mediu în care jocul se desfăşoară, la direcţia artistică şi până la elementele de stealth, respectiv combat. Studioul este momentan obsedat de detaliile ce trebuiesc rafinate, vom avea parte de un skilltree pentru upgrade-uri şi mai multe opţiuni de explorare. Ni se oferă cu această ocazie şi un gameplay video.

https://www.youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU

 

PREY 2:
 • Se anunţă o nouă intrare în seria Pray. Raphael Colantonio ne explică faptul că noul joc este „o reimaginare a IP-ului” şi nu un remake sau un reboot. Vom putea juca din perspectiva unui protagonist de sex masculin sau feminin, nu va avea o structură pe misiuni precum Dishonored, jocul fiind o zonă uriaşă în cadrul căreia putem explora oricând dorim diferite locaţii. Protagonistul se numeşte Morgan, acţiunea va avea loc în anul 2032, iar producătorii ne promit un thriller psihologic în cadrul unui univers periculos.
 • Ne este oferit, cu această ocazie, şi primul trailer oficial al titlului.

[COMPLET] E3 2016 coverage - Conferinţele de presă

FALLOUT 4 & FALLOUT SHELTER:
 • Fallout Shelter, varianta pentru platformele mobile a celebrei francize, atinge 50 de milioane de utilizatori, va fi portat pe PC, şi va veni alături de un update masiv ce va oferi noi locaţii de vizitat, noi inamici şi noi personaje. Veţi putea trimite indivizi cheie în diferite misiuni, iar sistemul de combat va fi schimbat radical. Toate acestea începând cu luna Iulie.
 • Săptămâna viitoare, va fi lansat noul DLC pentru Fallout 4, pe numele său, Contraptions Workshop. Acesta va include, kit-uri de cale, maşini de sortare, benzi transportoare şi multe altele. În luna Iulie, jucătorii vor intra în posesia DLC-ului Vault-Tec Workshop, ce vă va oferi posibilitatea de a vă construi propriile Vault-Tec-uri, iar după aceea, ultimul DLC va fi şi el lansat, Nuka-World, punându-vă la dispoziţie un întreg parc de amuzament aflat sub controlul facţiunii Raiders.
 • Avem parte şi de un nou trailer, exclusiv pentru E3 2016.

 

THE ELDER SCROLLS:
 • O versiune Remaster a lui Skyrim a fost anunţată pentru PS4 şi XONE. Grafica este cu mult îmbunătăţită şi moduri create de comunitate vor putea fi folosite, deşi limita de stocare este în valoare de 2 GB. Pentru cei ce deţin toate DLC-urile sau ediţia Legendary, pentru PC, Special Edition-ul va fi disponibil în mod gratuit prin intermediul platformei Steam, începând cu data de 28 Octombrie, ziua lansării oficiale. Un trailer poate fi urmărit în cadrul video-ului postat mai sus pentru franciza Fallout.
 • The Elder Scrolls Online va primi un update, pe numele său „One Tamriel”, ce va permite jucătorilor să exploreze întreaga lume după cum le doreşte inima. Restricţiile legate de nivel, de alianţă sau quest-uri vor fi eliminate, singura cerinţă fiind completarea tutorialului. Cel mai recent DLC, The Dark Brotherhood va fi lansat pentru console în data de 14 Iunie, iar jocul va ajunge în sfârşit şi în Ţara Soarelui Răsare începând cu data de 23 Iunie.
 • The Elder Scrolls Legend, collectible card game-ul celor de la Bethesda, va ajunge şi pe platformele iPad, Mac, respectiv Android. Produsul se află în momentul de faţă în stadiul de beta, o lansare dorindu-se a avea loc în cadrul acestui an. Mai mult de atât, ne este oferit şi un nou trailer!

 

QUAKE: CHAMPIONS:
 • După succesul lui Wolfenstein şi DOOM, este timpul pentru Quake să revină la lumină. Noul titlu va fi de tip „arena-based first person shooter” şi va fi destinat atât veteranilor, cât şi noilor veniţi. Jocul va avea un ritm alert, grafică incredibilă şi va rula la 120hz, fără limită de framerate! O gamă largă şi variată de războinici va fi disponibilă, fiecare dintre aceştia având un set unic de calităţi şi abilităţi. Mai multe informaţii vor fi dezvăluite în cadrul QuakeCon, iar mai jos puteţi urmări trailer-ul oficial.

[COMPLET] E3 2016 coverage - Conferinţele de presă

ALTE ANUNŢURI:

 • Fallout 4 şi DOOM vor primi ediţii speciale pentru sistemele VR. Fallout 4 va fi lansat în cursul anului 2017 pentru HTC Vive, alte informaţii nefiind deocamdată oferite.
 • DOOM va primi în următoarele luni un nou DLC numit „Unto the Evil”, ce va introduce trei hărţi pentru multiplayer, noi armuri, un nou demon şi multe altele. În alte update-uri, gratuite, jucătorii vor primi acces la un mod capture-the-flag, numit Exodus, alături de unul tip multizone capture, numit Sector. Toate acestea împreună cu multe altele precum clasicul deathmatch. Fără să omitem, SnapMap va primi şi el îmbunătăţiri gratuite, ce vor aduce cu ele noi module şi funcţionalităţi.
 • Înaintea prezentării noii intrări în franciza Quake, imaginea oferită mai jos aproape că a scăpat neobservată. Este o scurtă captură de ecran cmd.exe ce prezintă titluri deţinute de Bethesda, unele apărute încă din anii ’90. Expresia „The New Collosus” poate fi observată, speculaţiile ducând în direcţia unui expansion sau chiar al unui nou titlu al seriei Wolfenstein. Deşi nu a fost dezvăluit nimic în mod oficial, indirect, pentru mulţi fani, acesta a fost momentul confirmării. Mai mult de atât, The New Collosus este numele unui sonet de Emma Lazarus care a fost recitat de protagonistul jocului Wolfenstein la finalul lui The New Order.

[COMPLET] E3 2016 coverage - Conferinţele de presă

 • Pentru detaliile complete vă ofer întreaga conferinţă a celor de la Bethesda în video-ul de mai jos. Vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=Z_1mzhRQSsM

3 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat iunie 14, 2016 6:27 pm 0Likes

  pentru xbox anywhere trebuie sa detin un xbone ca sa pot juca jocul pe pc? (gen activare prin live sau ceva)

  • Taar
   Publicat iunie 15, 2016 3:07 am 0Likes

   Sunt cateva titluri suportate. Practic Xbox anywhere este o aplicatie. Cumperi unul din jocurile suportate de aceasta aplicatie (doar versiunea digitala este disponibila) si il poti folosi si pe XONE si pe PC. Practic, in loc sa cumperi jocul pentru XONE iar apoi din nou pentru PC, cumperi o singura data produsul. Ai aici lista completa.

   http://www.xbox.com/en-US/games/xbox-play-anywhere?xr=shellnav

 • Ziskele
  Publicat iunie 18, 2016 1:02 am 0Likes

  Fallout 4 zici ca e noul The Sims :))

Adaugă un comentariu