[COMPLET] E3 2016 coverage – Conferinţele de presă

CONFERINŢA UBISOFT

Este timpul pentru prietenii de la Ubisoft să intre în scenă, oferindu-ne noi titluri dar şi promoţii extraordinare!

[COMPLET] E3 2016 coverage - Conferinţele de presă

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands:
 • Jocul va fi lansat în luna martie a anului 2017, iar producătorii ne oferă un trailer cinematic, unul de gameplay şi o mică parte a unei misiuni numită El Pozolero Takedown. Vizionare plăcută.

 

WATCH DOGS 2:
 • Avem parte de un trailer alături de o sesiune de gameplay, în care Marcus tratează întregul oraş San Francisco drept locul său de joacă. Parkour, lupte cu inamici periculoşi, hacking şi vehicule rapide – jocul le are pe toate. Păcat de latura politic corectă pe care a adoptat-o, Marcus, ca un bărbat de culoare, luptând împotriva unei copii directe a viitorului posibil preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump. O mişcare urâtă, ce nu îşi are locul în lumea jocurilor video. În primul Watch Dogs, protagonistul era numit terorist. Sunt curios dacă se aplică şi în această situaţie.

 

STEEP:
 • Steep este un joc de tip „open-world action sports game” ce va fi lansat pentru console şi PC. Aflat în dezvoltare de aproximativ 2 ani şi jumătate, jucătorii vor găsi sute de activităţi şi provocări în cadrul acestui titlu. Ski, parapantă, snowboard-ing, wingsuit flying – doar câteva dintre activităţile ce vor fi disponibile. Interacţiunea cu alţi jucători va fi opţională, iar voi veţi avea la dispoziţie perspective tip free-camera, third-person, first-person sau Go-pro, jocul dorind să ofere „distracţie, creativitate şi libertate”.

 

SOUTH PARK: FRACTURED BUT WHOLE:
 • Noul joc va fi lansat pe data de 6 Decembrie, iar pentru cei ce efectuează un preorder, Stick of Truth va fi oferit gratuit. Sistemul de combat a fost îmbunătăţit, oferind mai mult spaţiu de manevrare dar şi de mişcare liberă. Din punct de vedere al poveştii, acesta este o continuare directă a primului titlu.

 

FOR HONOR:
 • Avem în sfârşit informaţii despre jocul „online-centered hack and slash action” al celor de la Ubisoft. Povestea este conturată în jurul unui anume Apoleon, o figură ce a provocat războaie între vikingi, cavaleri şi samurai, de mai bine de 1000 de ani. Îl puteţi face cadou iubitei începând cu ziua de 14 Februarie 2017, când acesta va fi lansat. În continuare, ni s-au oferit câteva videouri – un cinematic story trailer şi o sesiune de gameplay.

 

THE DIVISION:
 • DLC-ul Underground va ajunge pe PS4 în data de 2 August, există un parteneriat de tip timed-exclusive cu cei de la Microsoft în favoarea lansării de conţinut nou, jucătorii The Division ce sunt înregistraţi în Ubisoft Club vor primi costume tematice ale altor francize (Ghost Recon, Rainbow Six şi Splinter Cell) şi ni s-a oferit primul trailer al viitorul expansion, Survival, ce va introduce „un nou mod de a juca”.

 

JUST DANCE 2017:
 • A fost special anunţat pentru platforma NX a celor de la Nintendo, ce se vrea lansată în Martie 2017, însă mai multe detalii nu ne-au fost oferite legate de acest subiect. Titlul va fi disponibil şi pentru PC, PS4, PS3, XONE, Xbox 360 şi WII U, va conţine în jur de 40 de melodii şi va include un nou mod, Just Dance Machine. Acesta a fost descris ca fiind „frenetic, provocându-te să încerci diferite stiluri de dans”. Disponibil din Octombrie 2016.

 

STAR TREK: BRIDGE CREW:
 • Un multiplayer în care fiecare jucător îşi asumă rolul unui membru al echipajului de punte al unei nave spaţiale. Titlul va fi lansat în această toamnă pentru Oculus Rift, HTC Vive şi Playstation VR.

 

GROW UP:
 • O continuare a cunoscutului Grow Home, jocul ne întoarce la roboţelul nostru roşu, Bud, ce a intrat în posesia a noi medote de explorare. Scopul este de a-l ajuta pe Bud să ajungă pe Lună, prin creşterea plantelor, catapultarea prin diferite zone şi alte asemenea trucuri. Lansarea este programată pentru luna August, pentru PC, PS4 şi XONE.

 

TRIALS OF THE BLOOD DRAGON:
 • Jocul a fost lansat oficial în cadrul acestei conferinţe, este disponibil pentru PC, PS4 şi XONE, costă 15 EURO şi ne oferă o atmosferă retro a anilor ’80, similară cu cea din Far Cry 3: Blood Dragon, alături de un gamplay asemănător cu Trials Fusion.

 

ALTE ANUNŢURI:
 • Ca parte a aniversării de 30 ani, Ubisoft va oferi gratuit, în fiecare lună până la finalul anului, câte un joc. Luna aceasta puteţi intra în posesia lui Prince of Persia: The Sands of Time! Singura cerinţă este crearea unui cont gratuit de Uplay, după care puteţi acccesa acest link şi urma instrucţiunile afişate pe ecran.
 • Ni se oferă o sesiune de gameplay a unui joc exclusiv pentru VR, pe numele său Eagle Flight.

 • Ubisoft speră ca filmul Assassin’s Creed, ce va fi lansat în data de 21 Decembrie, să primească un PG-13 din partea celor de la MPAA.
 • Pentru detaliile complete vă ofer întreaga conferinţă a celor de la Ubisoft în video-ul de mai jos. Vizionare plăcută!

3 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat iunie 14, 2016 6:27 pm 0Likes

  pentru xbox anywhere trebuie sa detin un xbone ca sa pot juca jocul pe pc? (gen activare prin live sau ceva)

  • Taar
   Publicat iunie 15, 2016 3:07 am 0Likes

   Sunt cateva titluri suportate. Practic Xbox anywhere este o aplicatie. Cumperi unul din jocurile suportate de aceasta aplicatie (doar versiunea digitala este disponibila) si il poti folosi si pe XONE si pe PC. Practic, in loc sa cumperi jocul pentru XONE iar apoi din nou pentru PC, cumperi o singura data produsul. Ai aici lista completa.

   http://www.xbox.com/en-US/games/xbox-play-anywhere?xr=shellnav

 • Ziskele
  Publicat iunie 18, 2016 1:02 am 0Likes

  Fallout 4 zici ca e noul The Sims :))

Adaugă un comentariu