Edge of Nowhere a fost lansat

Aveţi sistem VR? Foarte bine! Oculus store ne oferă un titlu third-person adventure exclusiv, pe numele său, Edge of Nowhere. Website-ul oficial ne încântă cu mai multe detalii, inclusiv un trailer ce poate fi urmărit mai jos. Mai mult de atât, avem parte şi de următorul comunicat:

„Edge of Nowhere este un third-person VR adventure din partea studioului Insomniac Games. Victor Howard se află într-o călătorie menită în a-l reuni cu logodnica sa, Ava Thorne, parte a unei expediţii pierdute în Antarctica. Misiunea sa de salvare ia o întorsătură bruscă în timp ce se aventurează într-o lume întunecată unde realitatea nu este ceea ce pare. Disperat în a-şi găsi persoana iubită, Victor va trebui să întâlnească monştri terifianţi şi să escaladeze pereţi de gheaţă, în timp ce descinde din ce în ce mai mult în această nebunie. În Edge of Nowhere, nimic nu este ceea ce pare, iar pericolele pândesc la tot pasul.”

Sunt singurul care, după ce a vizionat trailerul, crede că se inspiră puternic din „At the Mountains of Madness” a lui Lovecraft?

2 Comentarii

 • alex
  Publicat iunie 12, 2016 1:59 pm 0Likes

  Salut,

  Jocul a fost lansat pe PC ? poate fi jucat normal ? adica fara VR ( orice ar fi insemnand ,ca nu ma pricep )

  Multumesc.
  Alex.

  • Taar
   Publicat iunie 12, 2016 2:44 pm 0Likes

   Salut. Da, este pentru PC însă nu poate fi jucat decât cu sistem VR (VR = Virtual Reality precum Oculus Rift.) Habar nu am dacă îl vor lansa într-o variantă normală, însă, mulţi oameni se plâng în secţiunea de comentarii a trailerului de pe YouTube, cerând o astfel de variantă. Poate producătorii vor asculta pe viitor…

Adaugă un comentariu