EVENIMENT: Bucharest Gaming Week, între 12 și 17 decembrie la Romexpo

Între 12 și 17 decembrie, Primăria Capitalei prin ARCUB organizează Bucharest Gaming Week, un eveniment dedicat exclusiv gamingului. La acest eveniment se vor reuni pasionații de esports, gaming și cei mai mari dezvoltatori de jocuri din țară și din lume.

Evenimentul central va avea loc în weekendul 16-17 decembrie, la Romexpo. Pasionații de esports vor putea viziona Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends și finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru Hearthstone, League of Legends și Counter Strike: Global Offensive. Premiile totale depășesc 16.000 euro.

Pe lângă competiții esports, Bucharest Gaming Week vor organiza și o multitudine de activități și evenimente dedicate gamingului pentru vizitatori, cum ar fi conferințe educative, expoziții, standuri de VR și jocuri mobile, întâlniri cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, competiții și multe altele.

Bucureștiul este orașul în care se produc și se dezvoltă cele mai multe jocuri din țară și care coagulează cele mai multe energii în jurul acestei industrii. Capitala are nevoie de o săptămână dedicată gamingului, industrie creativă care a generat în 2016 o cifră de afaceri de peste 145 milioane de dolari. Bucharest Gaming Week dorește să creeze o legătură între generațiile tinere și dezvoltatorii de jocuri de la noi din țară, motivându-i pe cei mici nu doar să se joace, ci și să se orienteze profesional către această industrie”, a precizat Tudor Dăescu, General Manager.

Lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluită treptat pe site-www.bucharestgamingweek.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Adaugă un comentariu