The Crew primeşte noi curse

The Crew primeşte noi curse, pline de cascadorii, adevărate tururi de forţă alături de un nou mod pentru cameră! Cel puţin aşa ne transmit cei de la Ubisoft prin acest post.

„Ai concurat în întreaga ţară. Te-ai grăbit către The Summit pentru a participa în noi curse, în noi vehicule. Acum, vei primi şansa de a-ţi scoate în evidenţă talentul de cascador, în noul update pentru The Crew, disponibil începând de azi. Aceste tururi de forţă oferă jucătorilor şansa de a executa cu succes cât mai multe trucuri şi cascadorii în timp ce vor naviga printre checkpoint-uri, pe trasee specializate. În mod natural, aceste trasee vor fi pline de rampe pentru a încuraja cascadorii adiţionale dar şi scoruri mari.

În plus, update-ul va conţine şi un nou mod pentru cameră ce va face posibilă organizarea vehiculelor pentru fotografii speciale. Vremea şi traficul vor putea fi ajustate pentru crearea condiţiilor optime de vizibilitate.”

Dacă toate acestea sună bine şi pentru voi, cât timp jocul se va îmbogăți constant cu noi update-uri, vă invit să vizionaţi acest trailer.

 

 

Adaugă un comentariu