Excursie virtuală: NIVELUL2 vă întâmpină la CD Projekt Red!

A doua zi lucrătoare din 2021 a sosit, dar asta nu înseamnă că noi, gamerii, nu putem umbla hai-hui! Dacă ești deja la locul de muncă (acasă sau în afara ei, dar mai ales dacă ai norocul să ai unul, chiar și o casă în care să stai), ia o pauză și hai cu noi într-o mică excursie virtuală. Destinația: studioul CD Projekt Red, adică omuleții ăia care le-au dat viață faimoșilor Geralt și V, prospătura din Cyberpunk 2077.

De ce la CD Projekt Red și nu altundeva? În primul rând, pentru că se poate. Dar mai ales pentru că ne-au oferit deja cea mai faină serie RPG din ultimii 15 ani, The Witcher.

În al doilea rând, pentru Cyberpunk 2077. O frumusețe de joc în care a intrat mult efort ca să îl primim înainte de sărbători, dar fără să-i iertăm conducerii marketingul înșelător și lansarea dezastruoasă. Chiar pripită, aș zice, și cred că suntem cu toții de acord. Pe cale de consecință, i-am tras de urechi în cele mai recente podcasturi NEXT LEVEL de le-au mers fulgii corporatiști în toate direcțiile (vezi canalul nostru YouTube), cu mențiunea că păstrăm nealterate prietenia și admirația ce le-o purtăm omuleților din producție, mai ales.

Nu în ultimul rând, pentru că prietenia rămâne reciprocă. La CD Projekt Red, cel mai important studio din Europa și al patrulea din lume (ultima dată când am verificat), încă mai există oameni care cred în povești frumoase și știu cum să ni le spună. Drept pentru care, ne-au făcut inclusiv onoarea de a vă întâmpina la intrare. Vă salutăm de la loc de cinste, sub forma ediției cu numărul 2 a revistei NIVELUL2, dedicată femeilor fatale din seria The Witcher – cele care fac și desfac, de fapt, în fantastica lume a lui Geralt.

Așadar, sunteți gata să vizitați locul în care s-au născut The Witcher și Cyberpunk 2077? Biletul de intrare vă este oferit via Google Maps.

Evident, beciurile în care sunt închiși testerii nu pot fi vizitate, iar rugurile, pe care au început să ardă bug-urile din Cyberpunk 2077, nu fac obiectul turului. În mai puțin de un an, sunt sigur că vom primi experiența completă. Pe toate platformele ce-l găzduiesc, dar mai ales fără probleme. Hai cu GOTY!

Adaugă un comentariu