NEXT LEVEL Podcast 98: LEVEL vs XtremPC

UPDATE: din același campionat, vezi super-meciurile LEVEL vs Game Over și LEVEL vs PC Games.

Aparent, la NEXT LEVEL Podcast tocmai a debutat o serie mai specială, dedicată nostalgicilor care au prins revistele românești de gaming când erau pe val. Sau pur și simplu le-au prins, măcar una dintre ele. Pentru ceilalți, ar trebui să fie o poveste în mai multe părți cel puțin interesantă.

În primul „meci” al „campionatului” revistelor, cea mai longevivă revistă românească de gaming, LEVEL, întâlnește XtremPC. Jucători în teren: ultimii redactori-sefi ale celor două publicații tipărite pe hârtie colorată și lucioasă, KiMO (LEVEL) și Cosmin Aioniță (XtremPC).

Dacă povestea LEVEL este deja cunoscută celor care cunosc originile NIVELUL2, au citit revistele cu același nume și au urmărit podcasturile NEXT LEVEL, cred ca este la fel de interesant s-o aflăm și pe cea a unuia dintre concurenții acesteia.

Am ales XtremPC pentru prima partidă a campionatului dintr-un motiv simplu: îl cunosc pe Cosmin personal, încă de pe vremea când XtremPC era la raft. Am participat împreună la diverse evenimente locale și internaționale și, mai mult decât atât, după dispariția XtremPC de pe piață, Cosmin a scris pentru revistele LEVEL și succesorul spiritual al acesteia, NIVELUL2.

Meciul este unul amical și aflăm inclusiv detalii despre interacțiunea timpurie a lui Cosmin (actualmente redactor go4games.ro) cu jocurile în general, precum și cu revista LEVEL, din postura (surpriză!) de gamedev. Vă mai amintiți de competiția TU FACI JOCURILE, organizată de LEVEL? Evident, nu depănăm doar amintiri, căci ne uităm și la ce mai este nou sub soare. Inclusiv la Valhalla. Dar numai așa, în loc de încheiere, cu un mesaj de la Adrian.

Vizionare vă doresc:

Adaugă un comentariu