Experienţă Nocturnă Zen în The Crew

Plouă şi parcă aud cum fiecare picătură de apă îşi sparge tensiunea superficială la contactul cu geamul din apropierea biroului. The Crew m-a prins într-un moment perfect, într-o locaţie ideală, într-o atmosferă absolută. Aproape de Las Vegas, cu numai o oră înainte de zori, un Hot Rod străbătea fulgerând şi scuipând foc The Bonneville Salt Flats. Nu ştiu multe alte jocuri care să-mi ofere experienţe similare.

The_Crew_PC_Zen

După trei minute de alergare rectilinie, în întrecere cu o linie paralelă invizibilă pentru oricine altcineva, cu boxele calculatorului emiţând un amestec de răget V8 şi muzică ambientală, am înţeles din nou de ce iubesc jocurile. The Crew îşi va primi review-ul în curând. Până atunci, eu vă las în compania următorului sfat: „If in doubt, flat out.” (Colin McRae)

PS: Dacă aveţi capturi de ecran din The Crew pe care aţi vrea să le împărtăşiţi aici, în galerie, adresa de email aidan[at]nivelul2.ro vă stă la dispoziţie.

3 Comentarii

 • Demolishor
  Publicat decembrie 9, 2014 5:09 pm 0Likes

  Frumoase imagini. Pentru o alta experienta frumoasa, incearca sa asculti Gorillaz-Stylo in timp ce mergi cu 200 Km la ora prin Desertul Nevada. Beta-ul a facut minuni pentru mine 🙂

  • Aidan
   Publicat decembrie 9, 2014 6:15 pm 0Likes

   Hey, multumesc pentru recomandare! Imediat ce deblochez Raid Spec-ul ma indrept spre Nevada 😉

  • Demolishor
   Publicat decembrie 9, 2014 6:27 pm 0Likes

   Pedal to the metal, music to the ears :))

Adaugă un comentariu