Mai multă nebunie în 2014, cu Far Cry 4!

Ubisoft a aunţat oficial Far Cry 4, confirmând astfel zvonurile care circulau pe internet. De această dată, jocul schimbă peisajul tropical cu cel montan, acţiunea desfăşurându-se în Kyrat, o zonă fictivă din munţii Himalaya. Nebunia rămâne la ea acasă, deoarece principalul antagonist este „un rege despotic autoproclamat” – subiect ce mă duce cu gândul la Apocalypse Now. În orice caz, Far Cry 4 continuă să orbiteze în jurul armelor, vehiculelor şi animalelor, centrul galaxiei fiind acţiunea dementă şi explozivă, la limita supravieţuirii în sălbăticie. Dan Hay, producătorul executiv, a spus că „Ubisoft Montreal a vrut să ducă franciza la un alt nivel, pentru a crea un joc care să surprindă şi să depăşească aşteptările fanilor”. Lansarea Far Cry 4 este programată în 20 noiembrie 2014 pentru Europa şi 18 noiembrie în SUA, pe PC, Xbox One, X360, PlayStation 3 şi PlayStation 4.

Far_Cry_4_image_02
Desigur, nu lipseşte posibilitatea de a precomanda jocul, pentru câteva bunătăţi suplimentare.

Dezvoltarea noului Far Cry este asigurată de studiourile Ubisoft Montreal, Shanghai, Kiev şi Red Storm, printr-o colaborare strânsă. Precomanda vă garantează un upgrade la ediţia limitată, ce include Hurk’s Redemption, adică trei misiuni single player antrenante – cu popularul Hurk din DLC-ul Far Cry 3 în rol de protagonist – şi accesul la Impaler, o puşcă de tip harpon. Mai multe informaţii vor fi prezentate în cadrul conferinţei E3 2014.

5 Comentarii

 • ottovonVira
  Publicat mai 18, 2014 8:56 am 0Likes

  Pe 0,1 lei ca-l amana si va fi lansat in 2015, atunci cand vor amana, din nou, The Division.

  • Aidan
   Publicat mai 18, 2014 1:25 pm 0Likes

   Se practica anunturile timpurii. Mai mult timp pentru precomenzi, mai multa dezamagire la final de hype 😀 Chiar, ce crezi despre The Division sau The Crew?

 • Bodo
  Publicat mai 18, 2014 10:22 pm 0Likes

  La cum arata acum, mai mult ca sigur o sa fie amanat.. exact ca la watch dogs.

  • Aidan
   Publicat mai 19, 2014 6:28 am 0Likes

   Poate castigi o copie de la noi, din concurs, si uiti de necazuri 🙂

 • Mihai Ioan
  Publicat mai 21, 2014 2:23 pm 0Likes

  Daca il amana sau nu, eu tot nu ma ating de el pana nu joc FC 2 si 3.

Adaugă un comentariu