Când apare revista?

Dragii moșului, după cum bine știți deja, al șaptelea număr al revistei NIVELUL2 este, de o bună bucată de vreme, gata. Ba chiar a ajuns și la tipografie, cu șanse reale, credeam noi, ca el să iasă pe piață înainte de Crăciun. Nu a fost așa, datorită unor probleme de comunicare cu partenerii noștri, și astfel el va intra în producție cel mai devreme pe data de 9 ianuarie, când revin din concediu angajatii tipografiilor bucureștene. Asta înseamnă că va putea fi găsit pe piață începând cu data de 14 ianuarie 2017, cel târziu. Până atunci, țineți aproape de pagina de Facebook și site-ul NIVELUL2 pentru concursuri și diverse update-uri.

Un preview al ediției cu numărul 7 poate fi admirat mai jos. Dacă i se va mai adăuga ceva până la intrarea în producție, vă vom anunța. Foarte posibil să dăm drumul la precomenzi și un concurs pentru cei care decid să sprijine astfel lansarea acestuia. Nu am lansat noi 12 ediții în 2016 – mediul de afaceri ne-a fost mai mult potrivnic, dar am dovedit că o mână de oameni entuziaști, cu mai multă voință decât bani, pot publica o revistă de gaming la cele mai înalte standarde. Și mai ales una recunoscută internațional. Important este că aici, cultura gameristică și jurnalismul profesionist de gaming au o casă, iar ea nu trebuie să dispară. Nu de alta, dar la acest nivel, este cam singura. Vom intra în 2017 cu scopul de a lansa ediții lunare și diversifica puțin oferta. Începem cu materiale video via Twitch (inclusiv streaming), iar mai departe vom vedea.

Pentru cei care au ratat vreuna dintre edițiile anterioare, există posibilitatea achiziționării lor la prețuri substanțial mai mici, până la data de 31.12.2016. Pentru că Moș Crăciun și sarmale.

Și acum, preview NIVELUL2 NR.7, din care aflăm inclusiv cum se naște o placă video de la colegul nostru Monstru, care a dat o fugă până în China pentru asta.

coperta_nr-7-fara-cotor

 

bf1-collect
Win this!

 

02_focus

 

03_dreamhhack

 

04_sw2

 

05_deusex

 

06_fifa

 

07_nba

 

08_cod

 

09_nms

 

10_wasted

 

11_moo

 

12_enderal

 

13_grey-dawn

 

13_reviews-2p

 

14_happy

 

15_chepeneag

 

17_anime

 

18_hhiperx

 

19_mionix

 

21_cumsenaste

 

10 Comentarii

 • Emil
  Publicat decembrie 26, 2016 12:19 am 0Likes

  Sărbători fericite,Nivelul 2!Asteptam cu nerabdare sa apara!

 • Alex
  Publicat decembrie 26, 2016 11:35 am 0Likes

  Totally worth waiting for!

 • nutrageti
  Publicat decembrie 26, 2016 12:58 pm 0Likes

  I’ll be waiting 😀 Sarbatori fericite in continuare!

 • Robert
  Publicat decembrie 26, 2016 3:49 pm 0Likes

  Cei care au cumparat abonament pe un an la revista, adica 12 numere, le vor primi in continuare chiar daca teoretic au trecut 12 luni de la primul numar?

  • KiMO
   Publicat decembrie 26, 2016 7:27 pm 0Likes

   Abonamentele se fac la nr. de editii, nu luni. Prin urmare, vei primi 12 numere.

 • Gamer
  Publicat decembrie 26, 2016 8:10 pm 0Likes

  Sarbatori fericite \[T]/

 • dfrgfdgfd
  Publicat decembrie 28, 2016 5:17 pm 0Likes

  yupy acuma daca s-ar putea posta un cuprins clasic adica stanga titlu ……………… nr paginii in dreapta

 • David44
  Publicat ianuarie 11, 2017 3:56 pm 0Likes

  Ceva vesti despre apartitia numarului nou? 😀

 • Vizan Stefan
  Publicat ianuarie 22, 2017 3:39 pm 0Likes

  Ce vesti vrei bre? Parca nu sti drill-ul. Intarzie enorm apoi se arunca vina pe tiparnita ori pe posta ori pe zapada asta mare sau mai stiu eu ce. Lipsta de seriozitate e boala generala si in calitate de cititor al revistelor inca de pe vremea Game Over, ma simt jignit numar de numar.

  Inca ceva; in lipsa noului numar, am recitit toate celelalte numerele aparute si trebuie sa spun ca pe tot parcursul lecturii ceva mirosea suspect…am zis ca vine de la vecinul, ca iar face tocana de bame dar era de la voi. Am observat izul de lipsa de profesionalism si de experienta in multe review-uri. Nu am sa dau nume insa problema e grava. Pe deoparte este ok ca incercati sa faceti review-uri altfel, ca cele standard sunt destule pe online. Este ok, in limita in care un joc bun ramane un joc bun si in ochii vostrii iar un joc mizerabil, simplu, liniar si neinteresant ramane un joc mizerabil, simplu, liniar si neinteresant. Nu stiu daca realizati gravitatea problemei insa am sesizat-o in fiecare numar ici-colo. Cred ca aveti nevoie de oameni competenti in redactie, de oameni trecuti (zdravan) prin gamingul ultimilor 20 de ani, oameni avizi de frumos si original.

  Eu inteleg ca nu sunteti platiti asa cum vreti voi, dar daca ati ales sa faceti treaba asta, hai sa ne implicam mai mult si sa o facem bine (sau foarte bine, stiu ca se poate). Nici profesorii, nici medicii nu sunt platiti cum trebuie si totusi incearca cu totii sa faca treaba sa mearga…ca ast au ales sa faca. asta le e chemarea.

 • Stefan
  Publicat ianuarie 22, 2017 8:54 pm 0Likes

  In sfarsit…sper ca cititi si mesajele pe care le-am lasat si pe care nu le-ati publicat…sper ca le cititi si ca aplecati urechea.

Adaugă un comentariu